Tee-se-itse kannettava jääkaappi on helppoa!

Lämpimän kauden tullessa tarvitaan sellaista tuotetta kuin auton jääkaappi. Tavarat ovat välttämättömiä varsinkin syrjäisissä olosuhteissa, ulkoilun aikana, jos on pitkä matka autolla, eikä koskaan tiedä, että erilaisia tilanteita voi olla. Voit ostaa tämän tavaran kaupasta, mutta se on kallista, mutta käsintehty jääkaappipussi antaa sinun paitsi tuntea itsesi mestariksi, myös säästää rahaa muihin tarpeisiin.
Älypuhelinmarkkinoiden tapahtuma oli LG Nexus 4:n julkaisu. Kahden maailmankuulun yrityksen Googlen ja LG:n luoma se herätti paljon aitoa kiinnostusta. Kävi ilmi, että tämä älypuhelin voi kilpailla minkä tahansa samanlaisen tavararyhmän edustajan kanssa.
Tämän tuotteen toimintaperiaate on sama kuin termospullon. Automaattisen jääkaapin luomiseksi omin käsin tarvitset tavallisen ostoskassin, jonka mitat voivat olla mitä tahansa, kaikki riippuu tarpeistasi. Sinun on myös ostettava foliopolyeteenivaahto (muut nimen muunnelmat ovat teploizol, polyizol, isolon), kaksipuolinen ja tavallinen teippi, sakset. Mitä tulee lämpöeristeeseen - voit ostaa sen rautakaupasta, on parempi, että kalvo on molemmilla puolilla, mitä paksumpi materiaali, sitä paremmat ovat sen lämmöneristysominaisuudet, mikä tarkoittaa, että tuotteesi pysyvät kylminä pidempään.
Vaihe yksi. Lämpöeriste on leikattava pois niin, että se sopii pussin kokoon. Sinun pitäisi hankkia laatikko, jonka laitat myöhemmin laukkuun. Huomaa, että tarvitset myös kannen. Jotta isolonille saadaan haluttu muoto, käytä kaksipuolista teippiä, se tulee liimata syntyvän säiliön pohjan kehän ympärille. Kiinnitä sitten sivuseinät tähän elementtiin ja lämpösäiliö on valmis, jää vain käsitellä saumat teipillä, mieluiten alumiinilla, mutta voit tehdä ilman sitä. Aseta nyt säiliö pussiin - tämä on viimeinen vaihe, auton jääkaappipussi on valmis. Tietenkin, jos et laita siihen kylmäakkuja, se ei toimi, pakastinjäätä voidaan käyttää sellaisina.
Kylmäakut
On täysin mahdollista käyttää muovipulloja, mutta niillä on merkittävä haittapuoli - ne vievät paljon tilaa ja kylmän palautus on pieni. On paljon tehokkaampaa käyttää vetoketjullisia muovipusseja, koska ne ovat pienempiä ja antavat enemmän kylmää. Valitse Zip Lock -laukkujen määrä laukkusi koon mukaan. Jääpakkaukset tulee jakaa tasaisesti ruokakassin sisällä.
Käyttökäytäntö osoitti, että vasta puolen päivän kuluttua jää alkoi sulaa. Jotta pussin lämpötila pysyisi mahdollisimman kylmänä, se tulee avata harvemmin.

Tee-se-itse kannettava jääkaappi on helppoa!
Tee-se-itse kannettava jääkaappi on helppoa!
Tee-se-itse kannettava jääkaappi on helppoa!
Tee-se-itse kannettava jääkaappi on helppoa! Tee-se-itse kannettava jääkaappi on helppoa! Tee-se-itse kannettava jääkaappi on helppoa!Home | Articles

July 15, 2024 11:15:33 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting