Kuinka valita videokamera?

Videokamera on hyödyllinen asia. Ja no, erittäin mukavaa. Loppujen lopuksi kaikki tunteet ja tapahtumat tallentuvat ammuttaessa. Videotallennus on todella "elävä" muisto.
Monet digitaalikamerat on varustettu videotallennustoiminnolla, mutta kukaan ei kiellä, että videotallennuksen taso videokamerassa on edelleen paljon korkeampi.
Hyvän videokameran valitseminen ei ole niin helppoa, koska tällä tekniikalla on todella paljon ominaisuuksia ja lisäominaisuuksia. Joten harkitse perusparametreja videokameran valinnassa.
Videokameran tallennusmuoto
Videokamerat pystyvät tallentamaan digitaalisissa muodoissa, kuten Digital 8, mini DV, micro MV, DVD, Mpeg 4. Kolmella ensimmäisellä formaatilla toimivat videokamerat käyttävät edelleen nauhatallennusta, mutta digitaalisella laadulla.
Digital 8 -tallennusformaatilla varustetut videokamerat valitsevat ne, joilla on vielä tallenteita analogisissa Hi 8 -muodoissa. Nämä videokamerat mahdollistavat paitsi videon katselun Hi 8 -muodossa, myös digitoinnin Digital 8 -muodossa. Digital 8 menee 8 mm filmille, mutta vain toisessa tapauksessa digitaalisella laadulla ja stereoäänellä. Digital 8:lla tallennettavien videokameroiden hinta on melko alhainen. Mutta jos valitset ensimmäisen ja halvan videokameran, on parempi kiinnittää huomiota mini-DV-muotoon.
Mini DV -videokamerat ovat pienempiä ja kevyempiä, koska ne käyttävät pienempää kasettia (6,35 mm leveä nauha) kuin Digital 8. Mutta hieman paremmalla digitaalisella videolla ja stereoäänellä. Näitä videokameroita ja niille tarkoitettuja kasetteja ovat valmistaneet monet tunnetut valmistajat (Sony, JVC, Panasonic, Samsung), joten kulutustarvikkeiden kanssa ei pitäisi olla ongelmia.
DVD-videokamerat tallentavat suoraan DVD-R/RW-levyille. Suurin etu on, että tallennettu video on heti katsottavissa DVD-soittimella, se on helppo kelata oikeaan hetkeen. Mutta itse DVD-videokameran mitat määräytyvät levyn koon mukaan, joten siitä ei ole mahdollista tehdä tarpeeksi kompaktia.
Nykyaikaisista videokameroista voit valita ne, jotka tallentavat Mpeg 4 -muodossa.
Taulukkoesimerkki
Videokuvausprosessin seuranta, tarvittavan kulman ja eri asetusten valinta - kaikkeen tähän käytetään etsintä, optista tai refleksiä.
Objektiivin arvot
H.264-videotallennus H.264-videotallennus
Full HD videotallennus asuinkiinteistöstä Full HD videotallennus asuinkiinteistöstä
Tallennusvideomuoto XF, Super fine, Fine Tallennusvideomuoto XF, Super fine, Fine
Tuulilasin manuaalinen säätö Tuulilasin manuaalinen säätö
Automaattinen tuulilasin säätö Automaattinen tuulilasin säätö
Luettelomerkitty luettelonäkymä
F 1.8
Optinen zoom 15x
Digitaalinen zoom 180x
Suodattimen halkaisija 46 mm
Polttoväli 46,3 - 694,5 mm
Etsin voi olla myös mustavalkoinen tai värillinen.

Kuinka valita videokamera?
Kuinka valita videokamera?
Kuinka valita videokamera?
Kuinka valita videokamera? Kuinka valita videokamera? Kuinka valita videokamera?Home | Articles

June 13, 2024 21:20:01 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting