DVR:n valitseminen

Autotallennin on erittäin hyödyllinen laite autoharrastajille, jonka avulla voit tallentaa ääni- ja videokuvaa liikennetietoja autosta. Nykyään lukuisten onnettomuuksien ja kiistanalaisten kuljetustilanteiden joukossa sellainen on elintärkeää minkä tahansa auton kuljettajalle.
Useimmiten DVR-laitteita käytetään todistamaan syyttömyytensä tietyssä ongelmassa, olipa kyseessä onnettomuus, kuljetusjärjestely tai liikennepoliisin laittomat toimet. Seuraavaksi yritetään vastata kysymykseen: kuinka valita DVR ja selvittää, mikä se on yksityiskohtaisesti!
Nopeatempoisen tieteellisen ja teknisen kehityksen ja digitaalitekniikkaansa tarjoavien valmistajien joukossa on erittäin helppoa hämmentää nimiä ja termejä. Mitä eroa on toisella tai toisella laitteella? Mitkä "sudenkuopat" odottavat sinua valitessasi? Mitä kysymyksiä kuluttajat kohtaavat ja mihin sinun tulee ennen kaikkea kiinnittää huomiota valittaessa DVR:ää autoon?
DVR-asennusmenetelmä
Tärkeä parametri liittyi enemmän laitteen mekaniikkaan kuin elektroniikkaan. Pitkäkestoisen häiriöttömän toiminnan takaamiseksi laite on kiinnitettävä tukevasti oikeaan paikkaan autossa ja mikä tärkeintä, sillä on oltava hyvä näkyvyys kiinnittämättä kuljettajan huomiota ja häiritsemättä häntä tien tilanteesta.
Universaalit rekisterikiinnitykset lasiin. Ne kiinnitetään yleensä lasiin tavallisella imukupilla. Tämän tyyppiset kannettavat tallentimet on erittäin helppo asentaa. Jokainen henkilö, jolla ei ole tarpeettomia ongelmia ja ongelmia, asentaa itsenäisesti tällaisen laitteen autoonsa. Myöskään rekisterinpitäjän kaltevuuskulman kanssa ei ole vaikeuksia, tällainen kiinnitys on erittäin kätevä käyttää. Tämäntyyppisten kiinnikkeiden akilleen kantapää on sen luotettavuuden ja turvallisuuden puute. Ongelma voi olla erityisen akuutti sesongin ulkopuolella ja talvella, jolloin auton lämpötilaero, kun ilmastointilaite on päällä, on merkittävä. Lisäksi tällainen rekisterinpitäjä on piilotettava useammin, koska näkyvässä paikassa se houkuttelee liikaa huomiota. Toinen negatiivinen kohta on tallentimen virtalähde, se on mahdollista vain tupakansytyttimestä, laitteen kytkeminen muulla tavalla ei toimi.
Auton kiinnikkeet, jotka on rakennettu takalasin sisään. Tässä on ensinnäkin syytä huomata laitteen kiinnityksen luotettavuus ja rekisterinpitäjän hyvä sijainti ja salassapito (setä ei tarvitse piilottaa uteliailta silmiltä ja poistaa jatkuvasti yöllä). Lisäksi sähköpostilla on jatkuvasti. virtalähde autoon. Toinen mielenkiintoinen seikka on toimintojen yhdistäminen. Mukavina lisäuksina tämän tyyppisiin laitteisiin löydät näytön peruutuskameran liittämiseen tai esimerkiksi tutkatunnistimen. Haittoja ovat vain laitteen korkeat kustannukset ja DVR:n asennus, koska se on ehdottomasti asennettava erikoistuneeseen autokeskukseen.
Videonauhurit, joissa on erikseen kytketty kamera. Tällaiset rekisterinpitäjät koostuvat rakenteellisesti erillisestä videotallennusyksiköstä, kamerasta ja näytöstä kaapatun videon katselua varten. Videotallennusyksikön erikoisuutena on, että sen avulla voit liittää useita kameroita samanaikaisesti ja tallentaa liikennetilanteen useista näkökulmista. Tässä tapauksessa et ehdottomasti ota huomioon tapahtuman tärkeää yksityiskohtaa. Tällaista laitetta on vaikea havaita, koska yksikkö on asennettu piiloon esimerkiksi auton kojelaudan alle. Kamerat voidaan sijoittaa kaikkialle, auton eteen ja taakse. Tämä ratkaisu on kätevin ja ammattimaisin. Asennuksen monimutkaisuus ja hinta kompensoidaan suunnittelun ja käytön mukavuudella.
Optiikka
Optiikalla ja linssillä on yksi DVR:n perusrooleista, koska niiden avulla kuva otetaan. Mitä korjata kuvan ja ampua DVR ei pitäisi vain tilanteen autossa, mutta myös kaukana sen rajojen. Siksi myös linssin kuvakulmalla tulee olla ratkaiseva rooli valinnassa. Jos katselukulma on pienempi kuin väli 90 - 1400, emme suosittele sen ostamista, koska on mahdollista, että onnettomuuden tai muun tilanteen tärkeä yksityiskohta yksinkertaisesti lipsahtaa pois huomiosta tai ei pääse kehykseen , tiedot seuraavalla kaistalla ajavista autoista ovat erityisen tärkeitä. Kannattaa myös varoa suurta katselukulmaa, sillä tällöin kuva saattaa vääristyä ja joidenkin tärkeiden yksityiskohtien, kuten auton numeron, tunnistaminen tulee mahdottomaksi.
Kuvien tallentaminen ja käsittely
Jotta voit katsoa videota tietokoneellasi, sinun on tallennettava video digitaalisessa muodossa. Tässä suhteessa sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota useisiin parametreihin, jotka ovat vastuussa kuvan laadusta:
Kuvan resoluutio on ehkä tärkein ominaisuus. Nykypäivän DVR-laitteiden avulla voit tallentaa videoita eri resoluutioilla. VGA 640 x 480 Full HD vuodesta 1920 x 1080 pikseliä. Kaikki tietävät, että mitä korkeampi resoluutio, sitä yksityiskohtaisempia tallentimen kuvat ja videot ovat. Joskus tämä on erittäin tärkeää, jos sinun on otettava huomioon auton pienet yksityiskohdat, kuten tila. ajoneuvon numero tai merkki.
Kuvien määrä sekunnissa. Myös tärkein parametri. Se näyttää sekunnissa otettujen kuvien määrän. Tätä ominaisuutta kutsutaan myös DVR:n tallennusnopeudeksi. Mitä suurempi kehysten määrä on, sitä parempi video on ja voit seurata onnettomuuden tai muiden tärkeiden kohtien dynamiikkaa. Nykypäivän DVR-laitteilla voit kuvata vähintään 25 kuvaa sekunnissa.
Tiedostotunniste tai -muoto. Nykyaikaisten ohjelmistojen avulla voit pakata videota niin, että kuvanlaadun menetys on minimaalinen. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että DVR:n muistikortin kapasiteetti on hyvin rajallinen, ja pakkaus mahdollistaa tallennetun tiedoston koon pienentämisen reaaliajassa, mikä säästää laitteen muistia. Tämän ansiosta voit katsella videotiedostoja pitkän aikaa. Suosituimmat tiedostomuodot nykyään ovat AVI MJPEG- tai H.264-koodekeilla. On syytä huomata, että pienemmillä tiedostoilla voit luoda H.264-koodekin ja sen mahdolliset muutokset.
Tallennetaan videota. Tätä varten videonauhurit käyttävät tavallisia muistikortteja. Niiden muoto on SD tai Micro Sd (T-Flash). Tärkein ominaisuus on epäilemättä muistikortin koko, mitä suurempi se on, sitä pidempi aikaväli on käytettävissä tallentamiseen. SD-korttien hinta on edullisempi kuin vastaavien korttien hinta.
DVR-ominaisuudet
Mikä DVR valita? Kun ostat, kiinnitä huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:
Sisäänrakennettu näyttö
Yksi kätevimmistä ominaisuuksista on sisäänrakennettu näyttö. Jos näyttöä ei ole, kiinnitä huomiota siihen, onko autossasi ulkoista ulostuloa ulkoisen videovastaanottimen liittämistä varten.
Automaattinen käynnistys ja videonauhurin automaattinen sammutus, kun auton moottori käynnistetään tai sammutetaan
Kaikki on selvää nimestä. Kuljettaja unohtaa usein sammuttaa DVR:t, joten automaattinen sammutus / päällekytkentä on erittäin tervetullut.
Tiedostojen korvaaminen
Autorekisterin pitäjien tallennusaika on rajoitettu ja se on enintään 5 minuuttia. Kun muistikortti on täynnä, vanhat tiedostot poistetaan ja uuden videomateriaalin tallennus jatkuu.
Aika ja päivämäärä
Olette kaikki huomanneet, että kun katselet tiedostoja DVR:stä, kellonaika ja päivämäärä ovat välttämättä kiinteät näytön ylä- tai alareunaan.
Äänitys
Mikrofoni äänen tallentamiseen on erittäin tärkeää. Kiinnitä huomiota mikrofonin ja toistetun äänen laatuun.
Liiketunnistin
Voit kytkeä DVR:n päälle, kun liiketunnistin ilmestyy toimintakenttään. Venäjällä tällaisten innovaatioiden käyttö ei löytänyt vastausta kansalaisten keskuudessa, joten tämä toiminto jäi käyttämättä.
GPS-koordinaattien tallennus
Varsin hyödyllinen ominaisuus, vaikkakin melko harvinainen. Korjaa koordinaatit kartalle ja linkit videoon.
Taustavalo
Hyödyllinen asia pimeässä. Jotkut mallit on varustettu infrapunavalaistuksella. Negatiivinen kohta on tallennuksen heikko laatu yöllä, koska valaistus jättää paljon toivomisen varaa.
Valokuvatila
Yleinen ja tärkeä ominaisuus, jota monet nykyaikaiset DVR-laitteet tukevat. onnettomuuden sattuessa liikennepoliisin tarkastajat voivat korjata auton vaurioita ja antaa tietoja vakuutusyhtiölle. Kuljettajalla ei aina ole kameraa käsillä, joten on tärkeää, että tämä toiminto on DVR:ssäsi.
Kuinka valita oikea videonauhuri? Älä unohda kustannuksia. Videonauhurimalleja on paljon ja ne vaihtelevat 60-700 ruplasta useisiin kymmeniin tuhansiin malleille, joissa on joukko toimintoja. Ensinnäkin, kun valitset, päätä, mitä ominaisuuksia tarvitset ja mitä ei. Monet kuljettajat pitävät tätä asiaa edelleen tarpeettomana, mutta käytäntö osoittaa, että autojen lisääntyessä Venäjän teillä autotallentimet auttavat ratkaisemaan erilaisia ongelmatilanteita sekä onnettomuuksissa että elämässä.

DVR:n valitseminen
DVR:n valitseminen
DVR:n valitseminen
DVR:n valitseminen DVR:n valitseminen DVR:n valitseminenHome | Articles

May 26, 2024 12:22:51 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting