Jääkaapin mitat

Kodinkoneet ovat olennainen osa elämäämme. Siitä, kuinka valitsemme sen oikein, sen käyttöikä ja mukavat tunteemme tämän laitteen omistamisesta riippuvat. Jääkaappi on yksi kodin tärkeimmistä laitteista. Ennen kuin teet valinnan, sinun on tiedettävä kaikki kotiavustajan hienoudet. Aluksi on tarpeen määrittää sen mitat ja tilavuudet. Tämän ominaisuuden perusteella kaikki jääkaapit voidaan jakaa neljään ryhmään. 1. Pienet ja melko kompaktit jääkaapit. Tämä jääkaappi voi olla kapea ja matala. Useimmiten tällaisessa jääkaapissa, jos siellä on pakastin, se sijaitsee sen yläosassa. Jos otamme huomioon tällaisten jääkaappien ulkomitat, ne voivat vaihdella. Sen korkeus voi olla 85 cm - 160 cm. Tämän pienen jääkaapin leveys on 55 cm ja vakiosyvyys 60 cm.
2. Eurooppalaiset jääkaapit. Tällaisten jääkaappien leveys ja syvyys on 60 * 60 cm. Mutta korkeus voi olla 170-205 cm. Jos tarkastelemme eurooppalaisten valmistajien valmistamia tuotteita, voimme nähdä, että tällaiset jääkaapit muodostavat suurimman osan tuotannosta. Tämän vuoksi kuluttaja alkoi kutsua tätä jääkaappia samanlaisella nimellä. Tällaisen kotiavustajan pakastin sijaitsee useimmiten alaosassa.
3. Jääkaappi ei ole korkea, mutta leveä ja syvä. Ihmisten keskuudessa on myös toinen nimi tällaiselle jääkaapin "aasialainen". Tämän jääkaapin yläosassa on yleensä pakastin. Suuremmat mitat leveydessä ja syvyydessä mahdollistavat riittävän suuret tilavuudet huolimatta siitä, että jääkaapin suorituskyky on ulkoisesti alhainen. Tällaisen jääkaapin leveys voi olla 80 cm. Tällä leveydellä jääkaapin korkeus on 170 cm.
4. Kaksipuolinen jääkaappi (Side-by-Side). Tällaisen jääkaapin pakastimessa on sivujärjestely. Tällaisen jääkaapin korkeus on noin 180 cm. Syvyys voi olla 60 - 80 cm. Tällaisen tilan leveys on 100 cm.
Jääkaappia valittaessa on tarpeen edustaa tarkasti tilaa, jossa se sijoitetaan. Tässä ei tulisi ottaa huomioon vain jääkaapin paikka, vaan myös sen ympärillä oleva tila. On välttämätöntä odottaa, että jääkaapin ovi avautuu. Onko pääsy muihin esineisiin.

Jääkaapin mitat
Jääkaapin mitat
Jääkaapin mitat
Jääkaapin mitat Jääkaapin mitat Jääkaapin mitatHome | Articles

July 16, 2024 11:57:46 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting