Jääkaapin valinta: mikä sulatusjärjestelmä on paras?

Jääkaappivalmistajat kamppailevat voittaakseen kilpailijansa. Mihin temppuihin he turvautuvat: he luovat malleja, joissa on uskomaton muotoilu, keksivät uusia toimintoja. Kaiken tämän yhdellä päämäärällä - houkutella ostajia. Valtava valikoima erilaisia malleja saa kauppakeskuksen kävijät tyrmistykseen, on vaikea erottaa yhtä mallia tällaisesta runsaudesta. Tässä artikkelissa käsitellään jääkaapin sulatusjärjestelmiä, materiaalin lukemisen jälkeen lukijat voivat ymmärtää, mikä elintarvikkeiden säilytyslaite sopii heille paremmin.
Jääkaappia ostettaessa yksi tärkeimmistä kriteereistä on laitteen sulatusmenetelmä. Tätä prosessia varten on kolme päätekniikkaa:
1. tippa;
2. yhdistetty;
3. ilma, joka tunnetaan paremmin nimellä "No Frost".
Näiden järjestelmien päätarkoituksena on estää lumikuoren muodostuminen pakastimen ja jääkaapin pinnoille. Vaikka se ei voi vaikuttaa moottorin tai laitteen muiden osien toimintaan, sen läsnäolo heikentää lämmönvaihtoa varastoitujen tuotteiden ja haihdutuslaitteen välillä. Tämän vuoksi jäädytystila huononee merkittävästi, moottoriin kohdistuu lisääntynyt kuormitus.
tiputusjärjestelmä
Tämä sulatusmenetelmä koostuu siitä, että kondenssivettä kerääntyy takaseinään, mikä johtuu huoneen ja jääkaapin lämpötilaerosta, kun se avataan. Joka kerta tällä hetkellä lämmin ilma tulee laitteeseen, mikä edistää kosteuden muodostumista. Ajoittain, kun kompressorin toiminnassa on tauko, neste virtaa erityiseen säiliöön, jonka jälkeen se haihtuu. Samaan aikaan jääkaappiin ei muodostu huurretta, mutta pakastimessa sitä on. Siksi jääkaappi on ajoittain sulatettava.
Pakkasvapaa
Kylmälaitteissa, joissa on tällainen sulatusjärjestelmä, käytetään pakotettua ilmankiertoa, kun taas kosteushiukkaset poistetaan jääkaappiosastosta. Tekniikka on hyvä, sillä sen seinille ei muodostu jäätä myöskään pakastelokeroon. Tämä on hänen valtava plussa. Koska ilma liikkuu jatkuvasti laitteen sisällä, ruoka jäähtyy tasaisesti ja siksi niiden säilyvyysaika on pidempi. On myös miinus: tuotteet, jotka ovat jatkuvasti "luonnoksessa", kuivataan. Säilytä ne suljetussa pakkauksessa.
Edellä kuvatut menetelmät kodinkoneiden sulatukseen eivät ole ihanteellisia, jokaisella niistä on haittoja, joten valmistajat etsivät jatkuvasti ulospääsyä yrittäen löytää parhaan tavan. Tämän seurauksena päätettiin luoda malleja, jotka yhdistävät molemmat vaihtoehdot. Tätä käsitellään alla.
Yhdistetty järjestelmä
Tätä tekniikkaa käytetään vain kalliissa malleissa. Pääasia on seuraava: jäähdytysosasto sulatetaan tippajärjestelmällä ja pakastelokero sulatetaan pakkotuuletuksella. Tällaisella toteutuksella ei ole kuluttajan kannalta haittoja. Teknisiä haittoja on: jääkaapissa on enemmän lohkoja, minkä seurauksena sen kustannukset kasvavat.
Kun tiedät nämä ominaisuudet, sinun on helpompi päättää jääkaapin valinnasta. Kun annat etusijalle tietyn mallin, muista kysyä sen energiansäästöluokkaa ja kapasiteettia - nämä parametrit ovat myös tärkeitä.

Jääkaapin valinta: mikä sulatusjärjestelmä on paras?
Jääkaapin valinta: mikä sulatusjärjestelmä on paras?
Jääkaapin valinta: mikä sulatusjärjestelmä on paras?
Jääkaapin valinta: mikä sulatusjärjestelmä on paras? Jääkaapin valinta: mikä sulatusjärjestelmä on paras? Jääkaapin valinta: mikä sulatusjärjestelmä on paras?Home | Articles

April 19, 2024 11:44:30 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting