Mitä eroa on amerikkalaisilla jääkaapeilla ja eurooppalaisilla malleilla

Amerikkalaiset jääkaapit ovat jääkaappi, jossa tavalliset kammiot (jääkaappi ja pakastin) sijaitsevat vierekkäin, tässä tapauksessa nämä jääkaapit ovat suurempia, niissä on kaksi ovea oikealla ja vasemmalla toisistaan. Amerikkalaiset jääkaapit on myös varustettu NoFrost-järjestelmällä (tämän järjestelmän avulla voit välttää jään kerääntymisen seinille tavanomaisessa jääkaapissa, huurteen kertymistä elintarvikkeisiin ja eliminoi ruoan jäätymisen toisiinsa). Ja haluttaessa näihin jääkaappiin voidaan rakentaa minibaari, mikä on kätevää, koska se on varustettu erityisellä taitto-ovella, ja juomien tai ruoan ottamiseksi siitä ei ole tarpeen avata jääkaappia. Myös lisälamppuja voidaan rakentaa valaisemaan paremmin sisätilaa.
Tämän tyyppisen jääkaapin etuja ovat helppokäyttöisyys, tyylikäs muotoilu, energiansäästö, ei tarvetta sulattaa sitä sekä erilaiset lisäominaisuudet. Monet jääkaappimallit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä mahdollistaa sen "markkinakelpoisen" ulkonäön säilyttämisen paljon pidempään kuin perinteiset. Amerikkalainen jääkaappi on erittäin tilava, sen vähimmäistilavuus on 400 litraa. Tämän jääkaapin huomionarvoinen ominaisuus on kyky säätää jäähdytyslämpötilaa yhdessä kammioista, ja jos jääkaappimallissa on erillinen paikka ovissa juomien jäähdyttämistä varten, voit asettaa lämpötilan siellä alhaisemmaksi kuin jääkaappiosastossa.
Jotkut amerikkalaiset jääkaapit on varustettu jääkuutiolla tai jäämurskajärjestelmällä juomien jäähdyttämiseen. On tärkeää, että kun ovi on auki tai ei tiukasti kiinni, jääkaappi antaa signaalin sulkea se, tämä on erittäin kätevä ominaisuus, joka auttaa välttämään lämpimän ilman pääsyn jääkaappiin ja sen kuumenemisen. Ja jotkut mallit on varustettu hyllyjen korkeuden säätötoiminnolla, jotta erilaisia pullotettuja juomia tai suuria ruoka-astioita voidaan sijoittaa jääkaappiin.

Mitä eroa on amerikkalaisilla jääkaapeilla ja eurooppalaisilla malleilla
Mitä eroa on amerikkalaisilla jääkaapeilla ja eurooppalaisilla malleilla
Mitä eroa on amerikkalaisilla jääkaapeilla ja eurooppalaisilla malleilla
Mitä eroa on amerikkalaisilla jääkaapeilla ja eurooppalaisilla malleilla Mitä eroa on amerikkalaisilla jääkaapeilla ja eurooppalaisilla malleilla Mitä eroa on amerikkalaisilla jääkaapeilla ja eurooppalaisilla malleillaHome | Articles

June 13, 2024 20:18:24 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting