Kleuren van iPod Nano-modellen

De iPod nano, een speler van de 6e generatie, verschilt aanzienlijk van andere generaties. Er is geen mechanische bediening, die is uitgevoerd met behulp van de Click Wheel-ring, maar er is een aanraakscherm verschenen dat multi-touch ondersteunt. Door het ontbreken van de ring verdwenen echter veel handige functies van de ipod nano.
De Apple iPod nano 6G heeft een vrij groot geheugen van 8/16 GB. Het ondersteunt de volgende formaten: MP3, AAC, Apple Lossless (audio), JPEG (foto). Display player ipod nano - 1,54 inch, een resolutie van 240 bij 240 pixels. Grootte - 41 * 38 * 9 mm, gewicht - 21 gram.
De speler wordt geleverd met een doorzichtige plastic doos, een koptelefoon, een draadje zodat de speler op een computer kan worden aangesloten en een sticker met het Apple-logo.
De vorm van de ipod nano-speler is vierkant, de afmetingen zijn compact, de behuizing is van metaal. Het onbetwiste minpunt van de speler is echter dat het kleurenschema meer vervaagd is in vergelijking met eerdere modellen.
Naast het aanraakscherm kunt u de speler bedienen met de volumetoetsen en de knop om het scherm aan of uit te zetten.
Het verschil tussen ipod nano-spelers is dat deze in plaats van een standaard USB-uitgang een eigen connector heeft.
De interface van de speler is een hybride tussen iOS en eerdere iPods. 14 pictogrammen op vier bureaubladen vertegenwoordigen de functies van de speler. Pictogrammen kunnen worden geplaatst omdat het handig is voor de eigenaar. Het nadeel van het nieuwe model is dat de snelheid en nauwkeurigheid van het doorlopen van de lijsten van het werk veel minder is geworden dan bij oudere modellen. Het voordeel is dat de volumeregeling handiger is, omdat deze "blind" is geworden, maar met dit pluspunt zijn er nieuwe nadelen - het is onmogelijk om blindelings het afspelen te regelen, wat erg onhandig is, omdat de iPod nano 6G-speler wordt gepresenteerd door de makers als uitstekend en de beste oplossing voor hardlopers en andere atleten. Ook een groot minpunt van het model is dat de speler geen videobestanden produceert.
Als we ons weer tot de pluspunten wenden, dan is dit ongetwijfeld een FM-radio. Goede ontvangstkwaliteit, een enorm aantal stations kan worden toegevoegd aan de lijst met favoriete stations, de "live pauze" -modus, waarin de speler 15 minuten aan de lucht kan bufferen, onderscheidt dit model van andere.
De batterijduur van de iPod nano 6G is 24 uur, maar in de praktijk werkt hij zo'n 30 uur, wat een heel groot pluspunt is voor het model.
De voordelen van de Apple iPod nano 6G zijn dus als volgt:
- lichtgewicht en compact formaat
- wasknijper om de speler aan kleding te dragen
- geweldige radio
- de speler kan als klok worden gebruikt,
en de nadelen zijn:
- klein scherm en twijfelachtige kwaliteit
- de interface is niet gebruiksvriendelijk
- het is onmogelijk om de speler "blind" te besturen
- ondersteunt geen video
- als er geen externe accessoires zijn, is de recorder nutteloos
- maximaal volume - laag.

Kleuren van iPod Nano-modellen
Kleuren van iPod Nano-modellen
Kleuren van iPod Nano-modellen
Kleuren van iPod Nano-modellen Kleuren van iPod Nano-modellen Kleuren van iPod Nano-modellenHome | Articles

June 23, 2024 02:27:09 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting