Koelkastmodi

Bij het kiezen van een koelkast moet u zich baseren op de modi die erin zijn voorzien, evenals op al zijn functies die nuttig kunnen zijn tijdens het gebruik. De supervriesmodus is handig als je een grote hoeveelheid voedsel moet invriezen. Maar deze modus is ook nodig om de kamer voor te bereiden op het proces van temperatuurverhoging. Deze modus moet vooraf worden ingeschakeld. Binnen een paar uur kan de kamertemperatuur dalen van -18 naar -24 graden. Zodra een grote hoeveelheid niet-bevroren voedsel in de kamer wordt geplaatst, stijgt het temperatuurregime onmiddellijk. Als de "superfreeze" -modus wordt gebruikt, zal dit proces niet verschrikkelijk zijn voor de producten. Hiermee kun je in de zomer een groot aantal bessen en fruit invriezen. Voor producten is het belangrijk dat de temperatuurbarrière bij de nulgrens passeert. Als de grens snel genoeg wordt gepasseerd, behouden de producten ook na het invriezen een meer natuurlijke smaak.
Deze eigenschap is precies inherent aan het gebruik van de "superfreeze" -modus. Anders verliest het voedsel tijdens het invriezen zijn natuurlijke smaak en daarmee de voedingsstoffen. Het invriesproces zal effectief zijn als de producten eerst in kleine stukjes worden verdeeld. Het invriezen gaat dus sneller. Voor het invriezen is het noodzakelijk om speciale pakketten te bereiden.
Het koelgedeelte kan worden uitgerust met een onderkoelmodus. Het is te vergelijken met dezelfde "supervriezen"-functie die in de vriezer zit. Hier wordt het temperatuurregime direct gekoeld tot +2 graden. Het afkoelproces van al die producten die net in de koelkast zijn geplaatst gaat sneller. Zoals u weet, is de temperatuur van de producten die net de kamer zijn binnengebracht in de zomer vrij hoog. Als ze onmiddellijk in de koelkast worden geplaatst, zal de temperatuur die erin zit onmiddellijk stijgen.
En, zoals u weet, heeft een temperatuurstijging een negatieve invloed op al degenen die er al in zitten. Het gebruik van de "supercooling" -modus zal alle nieuwe producten vrij snel kunnen koelen. En daarnaast zorgt de handige modus voor de producten die al in de koelkast staan.

Koelkastmodi
Koelkastmodi
Koelkastmodi
Koelkastmodi Koelkastmodi KoelkastmodiHome | Articles

May 24, 2024 03:52:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting