Vriezerfuncties

De belangrijkste eigenschappen van vriezers zijn te vergelijken met die van koelkasten. Deze omvatten het bruikbare volume van de vriezer, de klimaatklasse, hoeveel elektriciteit de apparatuur verbruikt. Maar er zijn enkele indicatoren die uniek zijn voor diepvriezers. Geen vorstsysteem. Elke westerse koelkast is uitgerust met dit systeem. Als we de Russische markt beschouwen, kun je maar één bedrijf ontmoeten dat er gebruik van maakt. Dit is Stinol. Maar zelfs de meest ijverige tegenstanders van dit systeem zijn het erover eens dat het vele malen handiger en efficiënter is. Als de producten lange tijd worden bewaard, zullen ze geen bevroren klomp zijn. Maar het “No frost”-systeem heeft ook een negatieve kant.
Het gebruik ervan draagt bij aan een snellere verdamping van vocht van het oppervlak van de producten. Hierdoor droogt het diepgevroren product in zo'n koelkast veel sneller uit. Dus als er thuis een vriezer met dit systeem staat, kun je het beste alle producten in verpakte vorm bewaren. Een koelkast voorzien van No frost hoeft niet ontdooid te worden. Maar om hygiënische redenen wordt aanbevolen om het een keer per jaar te ventileren en te wassen. Klassieke koelkasten moeten bij een doelpunt worden uitgeschakeld, het afvoergat moet worden geopend. In dit geval is het noodzakelijk om een bak te plaatsen waar het smeltwater zal samenvloeien.
Vriezers hebben ook een snelle invriesmodus die alleen voor hen is. Door deze methode te gebruiken, kunt u producten zeer snel invriezen. Tegelijkertijd blijven alle beschikbare vitamines en voedingsstoffen erin behouden. Een belangrijk feit is dat tijdens het snel invriezen geen ijskristallen in de producten kunnen ontstaan. Als gevolg hiervan zal de schaal van celweefsels niet scheuren. Dit fenomeen kan worden waargenomen bij producten die geleidelijk worden ingevroren.
Om de snelvriesmodus te gebruiken, is het noodzakelijk om deze functie van tevoren te activeren, vijf uur voor het moment dat de producten daar worden geplaatst. De temperatuur zal geleidelijk dalen. Na het voorbereidende moment kunt u alle benodigde producten klaarleggen om in te vriezen. Ze zullen onmiddellijk bevriezen en kunnen producten in de buurt niet opwarmen met hun hitte. Na een dag kan de camera in de "opslag"-modus worden geschakeld.

Vriezerfuncties
Vriezerfuncties
Vriezerfuncties
Vriezerfuncties Vriezerfuncties VriezerfunctiesHome | Articles

June 15, 2024 04:10:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting