Over de belangrijkste werkingsprincipes van robotstofzuigers

Een onmisbare assistent in huis is een stofzuiger. Met zijn hulp kun je gemakkelijk orde op zaken stellen in het meest rommelige en stoffige appartement, veel sneller dan met een gewone bezem. Wat zegt u echter van het feit dat moderne stofzuigers uw appartement niet alleen 24 uur per dag kunnen schoonmaken, maar ook zonder uw deelname? We hebben het natuurlijk over robotstofzuigers die snel aan populariteit winnen, die het appartement ijverig schoonmaken, volledig zonder er voor te zorgen. Zeker, velen worden gekweld door de vraag waarop het werk van zulke geavanceerde en complexe mechanismen ten dienste van de mens is gebaseerd ... En als dat zo is, dan kunt u uw nieuwsgierigheid volledig bevredigen door simpelweg ons artikel te lezen, waarin we beschreven in detailleer de werkingsprincipes van dergelijke machines.
Basisschema en werkingsprincipes
1. Om te beginnen is het vermeldenswaard dat de stofzuiger twee tanks heeft: een voor water met afwasmiddel, de andere voor vuile vloeistof.
2. Eerst moet u de reinigingsoplossing in de daarvoor bestemde tank gieten.
3. Tijdens de werking van het apparaat gaat het wasmiddel door een flexibele speciale buis naar de slang en vervolgens wordt het onder druk over het gehele oppervlak van het mondstuk gespoten om gelijkmatig over de gereinigde plaatsen te worden verdeeld .
4. Bij het reinigen vindt tegelijkertijd het sproeien van de reinigingsoplossing met het opzuigen van met stofdeeltjes verontreinigd vocht plaats. Als u een diepere reiniging wilt uitvoeren, moet u de aangebrachte oplossing met een reinigingsmiddel een paar minuten laten staan, waarna het schuim moet worden verzameld, dat al het vuil moet absorberen. De verontreinigde vloeistof komt een andere container binnen en wordt door het mondstuk aangezogen. Bij omgekeerde afzuiging moet het mondstuk langzaam over het te reinigen oppervlak worden gedreven, anders krijgt het vocht geen tijd om volledig te worden opgenomen.
5. Als je een dieptereiniging hebt gedaan, moet je ongeveer anderhalf uur wachten tot het tapijt volledig droog is.
Als het oppervlak nat blijft na het terugzuigen, kan dit duiden op een laag vermogen. Daarom moet bij het kopen van wasstofzuigers speciale aandacht worden besteed aan de kracht van dit model. Hoe hoger het is, hoe beter het apparaat zal werken. Let natuurlijk goed op het volume van de watertank, gebaseerd op de totale oppervlakte die moet worden schoongemaakt.
Wasmodellen hebben als belangrijkste voordeel de mogelijkheid om de lucht op te frissen en te bevochtigen. Maar ze hebben ook hun nadelen: ze zijn duurder dan andere stofzuigers, bovendien zijn er extra middelen nodig voor wasmiddelen, ze zijn groter en zwaarder en daarom hebben ze een lage manoeuvreerbaarheid. Een groot ongemak is ook de noodzaak om het apparaat elke keer na gebruik te demonteren, de tanks schoon te maken en te wachten tot ze volledig zijn opgedroogd.

Over de belangrijkste werkingsprincipes van robotstofzuigers
Over de belangrijkste werkingsprincipes van robotstofzuigers
Over de belangrijkste werkingsprincipes van robotstofzuigers
Over de belangrijkste werkingsprincipes van robotstofzuigers Over de belangrijkste werkingsprincipes van robotstofzuigers Over de belangrijkste werkingsprincipes van robotstofzuigersHome | Articles

April 19, 2024 01:43:00 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting