Naast elkaar en comfort

Side-by-side koelkasten kunnen verschillende functies hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: ijs- en koudwatervoorziening, zero freshness-kamer, No Frost-systeem, ingebouwde mini-bar, deurdranger. Dit is niet de hele lijst die kan worden opgenomen in side-by-side koelkasten. Elke fabrikant heeft zijn eigen methoden, die hij gebruikt om zoveel mogelijk consumenten aan te trekken voor koelkasten van dit type. Zo viel het bedrijf AMANA op door in deze koelkasten een kamer te voorzien voor het bewaren van medicijnen. In dit geval kan de camera worden vergrendeld met een hangslot. De koelkast van MAYTAG is uitgerust met een hefplateau. Door aan de ingebouwde handgreep te draaien, kunt u de hoogte van de plank aanpassen. In dit geval worden acties met slechts één hand uitgevoerd.
Alle manden, planken en zijkanten hebben alleen hoogwaardige prestaties. Zo'n koelkast is immers ontworpen voor zware lasten. Ook is elke plank voorzien van een zijkant zodat er geen vloeistof over de rand kan lopen. Alle planken kunnen op de gewenste hoogte worden versteld. Sommige modellen side-by-side koelkasten zijn uitgerust met hangende manden. Dit zijn BOSCH, GENERAL ELECTRIC en vele anderen. De koelkast van LG heeft een ovaal gevormde plank. Er kunnen flessen wijn of champagne horizontaal geplaatst worden. Electrolux-modellen hebben designplanken die zijn afgewerkt met hout.
Als u aandacht besteedt aan de meest ongewone ontwerpoplossingen, dan verdient de ZigZag-koelkast van MAYTAG aandacht. Het volume is 730 liter. Er staan hier hele handige containers. Planken kunnen worden gemaakt van glas of draad. Ze moeten echter worden gereguleerd. De manden in de deuren zijn kantelbaar. Er zijn ook bidonhouders. Koelkast en vriezer van de koelkast hebben een zigzag scheiding.
Met al deze originele oplossingen is dit model het interessantste en ruimste model dat vandaag verkrijgbaar is. De vriezer is voorzien van manden waar je redelijk grote producten in kunt bewaren. Inclusief pizzaplank. Shelf-lift kan de hoogte in het koelgedeelte aanpassen. In de dozen van de koelkast kunt u onafhankelijk de vereiste luchtvochtigheid aanpassen. Elke koelkast heeft een "vakantie" functie. Dit is de minimale bedrijfsmodus die wordt uitgeschakeld wanneer de deur wordt geopend.

Naast elkaar en comfort
Naast elkaar en comfort
Naast elkaar en comfort
Naast elkaar en comfort Naast elkaar en comfort Naast elkaar en comfortHome | Articles

June 16, 2024 08:53:05 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting