Koelkastbeheer

De koelkast kan zowel elektronisch als mechanisch worden bediend. De meest voorkomende is mechanische controle. Hier wordt de conventionele thermostaat geregeld. Deze regeling biedt alleen de keuze uit een van de vijf beschikbare temperatuurmodi. Als we kijken naar de elektronische regeling, dan kunt u met zijn hulp een zeer nauwkeurige temperatuur instellen, in tegenstelling tot de mechanische. Zowel in de koelkast als in de vriezer wordt de exacte temperatuur ingesteld. De besturing van de vriezer en de koelkamer kan enkelvoudig of afzonderlijk zijn. Bij een enkele regeling is het duidelijk dat het geselecteerde temperatuurregime van toepassing is op beide kamers. Afzonderlijke bediening is handiger. Elke kamer kan op zijn eigen temperatuur worden ingesteld. Vrijwel alle elektronisch gestuurde koelkasten hebben een aparte camerabediening.
Om de koelkast te installeren, moet u een droge, koele plaats kiezen. Het is het beste als alle warmtebronnen uit de buurt van de koelkast zijn. Van alle kanten moet de koelkast vrije luchttoegang hebben. De kamertemperatuur moet voldoen aan de klimaatnormen die zijn aangegeven voor dit koelkastmodel. Een strikt verticale positie is erg belangrijk voor hem.
Als de koelkast net is binnengebracht, is het niet aan te raden om deze aan te zetten. Hij moet zich een beetje terugtrekken. Op dit moment kan het worden gewassen en op orde worden gebracht. Na een bepaalde tijd kan het worden aangezet, maar er mag niet meteen voedsel in worden geplaatst. De koelkast moet het temperatuurregime accepteren dat erin is voorzien. Alle noodzakelijke acties en hun volgorde worden noodzakelijkerwijs aangegeven in de instructies die aan elke koelkast zijn bevestigd.
Tijdens continu gebruik moet de koelkast van tijd tot tijd worden schoongemaakt. Hiervoor heeft u wasmiddelen en een droge doek nodig. Wasmiddelen voor het wassen kunnen het beste niet-agressief worden gekozen. De koelkast is een plek om een grote verscheidenheid aan producten op te slaan. Als gevolg hiervan kan er een onaangename geur in ontstaan. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om speciale deodorants te gebruiken die zijn ontworpen om geuren te absorberen. Als de koelkast handmatig ontdooid is, moet u eenmaal per jaar de vriezer ontdooien en alle aangroei en rijp verwijderen.

Koelkastbeheer
Koelkastbeheer
Koelkastbeheer
Koelkastbeheer Koelkastbeheer KoelkastbeheerHome | Articles

May 24, 2024 03:42:01 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting