Intellectuele Whirlpool

In Whirlpool koelkasten zijn de nieuwste technische ontwikkelingen verwerkt. Daarnaast heeft de koelkast een comfortabel design, zowel aan de buiten- als binnenkant van de koelkast. De nieuwe technologie omvat een "zesde zintuig". Sensoren bevinden zich in de koelkast. Ze zijn ontworpen om informatie over te brengen. Dit gebeurt wanneer de temperatuur in de koelkast verandert. In dit geval worden alle gegevens overgebracht naar het aanraakscherm. Dit paneel bepaalt de tijd wanneer het nodig is om het vermogen te verhogen om de temperatuur in de koelkast af te koelen. In het warme seizoen, bijvoorbeeld, na terugkomst van het winkelen, moet u ze allemaal in de koelkast bewaren. Alle producten hebben een vrij hoge temperatuur. Nadat ze allemaal in de koelkast waren geplaatst, bleef de deur lang open staan. Tegelijkertijd nam de temperatuur in het koelgedeelte toe. Ingebouwde sensoren reageren hier direct op.
Ze sturen de ontvangen informatie door naar het paneel. De informatie wordt verwerkt en het systeem concludeert dat het nodig is om de temperatuur te verlagen. De temperatuur in de koelkast zakt vijf keer sneller naar het gewenste niveau dan in een conventionele koelkast. Met deze functionaliteit kunt u voedsel voor een langere tijd vers en gezond houden.
De nieuwe koelkasten van Whirlpool zijn uitgerust met een digitaal LCD-display. Met dit display kunt u de vele functies van de koelkast bedienen. Dit display toont de temperatuur in het vries- en koelgedeelte. Het display kan worden gebruikt om het Stand-by systeem in en uit te schakelen.
Hier kunt u ook de achtergrondverlichting van de ijs- en waterdispensers in- en uitschakelen. Je kunt een stand kiezen die ijsblokjes of kruimels maakt. Werkt met functies zoals "snel koelen", "snel invriezen". De koelkast is uitgerust met een filter dat water zuivert voor het toekomstige koelproces of om het in ijs te veranderen. Het liquid crystal display geeft aan hoe vuil het reinigingsfilter is. Als de koelkastdeur lange tijd open blijft staan, laat de koelkast een pieptoon horen om u te waarschuwen.
Verwachten gasten binnenkort te arriveren, dan kunt u gebruik maken van de snelle flessenkoelfunctie, die hen binnen een half uur kan koelen. Tijdens uw vertrek kunt u uit voorzorg gebruik maken van de "Vakantie"-functie. Blokkering is voorzien voor kleine kinderen.

Intellectuele Whirlpool
Intellectuele Whirlpool
Intellectuele Whirlpool
Intellectuele Whirlpool Intellectuele Whirlpool Intellectuele WhirlpoolHome | Articles

June 21, 2024 23:22:49 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting