Wasstofzuigers zijn onmisbare helpers in het huishouden

We denken dat het niet nodig is om te praten over het belang van netheid in huis. Hoe schoner de vloeren en tapijten in je huis, hoe netter en mooier het hele huis eruitziet. Een stofzuiger is een onmisbare assistent in de belangrijkste kwestie van ordehandhaving, maar niet altijd kunnen de standaardmodellen die in bijna elk huis staan, alle hoop die erop is gevestigd, rechtvaardigen. Een veel betere en betere reiniging van de vloer kan worden gedaan met een wasstofzuiger, die niet alleen stof opzuigt, maar ook vrij complexe en verraderlijke vlekken van vloerbedekkingen en zelfs tapijten kan verwijderen. Niet iedereen weet echter hoe en volgens welke principes het nodig is om zo'n stofzuiger te kiezen. Daarom hebben we een aantal handige en waardevolle tips verzameld in één artikel.
1. Vermogen: zoals bij veel apparaten is vermogen een van de belangrijkste indicatoren van de functionaliteit van het apparaat. Voor een stofzuiger bepaalt de vermogenswaarde de kwaliteit van het schoonmaken, hoe hoger de waarde, hoe beter. Er is echter één nuance die u moet weten. Maak onderscheid tussen zuigkracht en verbruikt vermogen, maar voor ons is de zuigkracht belangrijk (deze reikt tot 1000 watt). Min of meer goede reiniging levert een vermogen van 400 watt op. Onthoud ook dat extra functies enige kracht vergen. Ook maak ik onderscheid tussen nominaal en maximaal vermogen. Het maximum duurt alleen de eerste paar seconden van gebruik, daarna werkt het apparaat in nominale modus.
2. Kies, afhankelijk van het geplande reinigingsgebied, het juiste volume van de tank waar water wordt gegoten. Het gemiddelde waterverbruik voor een 3-kamer appartement is ongeveer 5 liter.
3. Een ander belangrijk punt is de kwaliteit en soorten filters die zijn geïnstalleerd. Wasstofzuigers maken vaak gebruik van aquafilters. Maar het is beter als er daarnaast een extra fijnfilterapparaat is.
4. De prijs wordt grotendeels bepaald door de configuratie, namelijk het aantal basis- en extra nozzles.
5. Vergeet niet te kijken naar de lengte van het snoer dat in het stopcontact zit. Het moet lang genoeg zijn - minimaal 7 meter. Controleer ook de betrouwbaarheid van de wielen.
6. Niet slecht als fabrikanten bescherming bieden tegen oververhitting.
De keuze voor dit apparaat impliceert veel kleine details die niet mogen worden vergeten als je naar de winkel gaat.
Hoe een zakloze stofzuiger kiezen?
Stofzuigers zonder zak zijn de eenvoudigste apparaten in hun assortiment, omdat het niet nodig is om de stofbak na elk gebruik te legen of de stofzak te vervangen. Het compartiment kan worden gereinigd als het helemaal vol is. De specificiteit van dergelijke soorten stofafscheiders vereist een hoog vermogen, dus vermogen moet de belangrijkste parameter zijn bij het kiezen van een model. Natuurlijk speelt het volume van het stofcompartiment een even belangrijke rol. Andere factoren zijn ook belangrijk, maar ze zullen voor uw gemak meer worden geselecteerd, maar ze hebben niet zozeer invloed op de kwaliteit van het schoonmaken.
Hoe werkt een stofzuiger?
1. Misschien is deze vraag voor velen niet interessant, maar kennis van de basisprincipes van de werking van het apparaat stelt u in staat om de keuze van een product op competente wijze te benaderen, zorgt voor een competente werking van het artikel en de zorg ervan. In principe kan de werking van een stofzuiger als volgt worden weergegeven:
2. Het apparaat zuigt lucht met stof, vuil en andere kleine deeltjes aan;
3. Verder komt dit mengsel in de stofafscheider, een speciale tank of een aquafilter, waar het grootste deel van het stof achterblijft;
4. De volgende fase van de "reis" van lucht met stof is het filter voor de motor;
5. Aan de uitlaat van het apparaat moet een fijnreinigingssysteem zijn, dat verantwoordelijk is voor het reinigen van de lucht.

Wasstofzuigers zijn onmisbare helpers in het huishouden
Wasstofzuigers zijn onmisbare helpers in het huishouden
Wasstofzuigers zijn onmisbare helpers in het huishouden
Wasstofzuigers zijn onmisbare helpers in het huishouden Wasstofzuigers zijn onmisbare helpers in het huishouden Wasstofzuigers zijn onmisbare helpers in het huishoudenHome | Articles

May 21, 2024 09:53:37 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting