Is het technisch mogelijk om de koelkastdeur naar de andere kant te verplaatsen?

In het leven van ieder van ons wordt een vrij belangrijke rol ingenomen door ... een koelkast. Ja, ja, het is deze blanke vriend van de mensheid, die roerloos en onverwoestbaar in bijna elke keuken staat en in zijn ingewanden bijna onuitputtelijke strategische voedselvoorraden verbergt. Velen van ons zijn al zo bedreven in het openen dat we het zelfs in onze slaap kunnen doen! Tijdens reparaties wordt de koelkast echter vaak herschikt en deze actie brengt vaak veel problemen met zich mee. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om de richting waarin de koelkastdeur opent te veranderen. Is zo'n operatie in principe mogelijk en zo ja, hoe realistisch is het om deze sluwe manipulatie in je eentje uit te voeren? Laten we proberen deze vraag te beantwoorden.
Het blijkt dat je het kunt. Hiervoor heeft u een koelkast nodig, evenals een set speciale schroevendraaiers, bijvoorbeeld voor auto's. Dus,
1. We halen alle dozen en planken uit de koelkast. Doe de koelkastdeur omhoog.
2. Verwijder de onderste steun door twee bouten in de uitsparingen los te draaien (hiervoor is een speciaal mondstuk nodig).
3. We schroeven de stoppen los, waarop de as van de vriezer is bevestigd.
4. We schroeven de as los van de linkerstopper en schroeven deze in de rechterstopper en plaatsen de linker op zijn plaats, al zonder as
5. Verwijder de vriezerdeur uit de bevestigingen en wrik voorzichtig met een mes de pluggen aan de uiteinden van de deur aan de rechterkant los en steek ze in de gaten aan de linkerkant.
6. We bevestigen de deur van de koelkamer in een verticale positie.
7. Verwijder het deksel aan de binnenkant van de koelkast door twee schroeven aan de binnenkant los te draaien.
8. Sluit de koelkastdeur
9. We schroeven de beugel los die de bovenste as van de koelkastdeur bevat, halen de as eruit en schroeven hem er vanaf de andere kant in. Verwijder de deur en bevestig de bovenste beugel op een nieuwe plaats.
10. Verwijder de plastic plug van de bovenklep en steek deze in de rechterkant, schroef de bovenklep op zijn plaats.
11. De onderste as van de deur van het koelgedeelte en de onderste as van de vriezer bevat een beugel, deze bevindt zich precies in het midden van de koelkast. We schroeven het los en verwisselen de twee plastic pakkingen.
12. We plaatsen de deur van de koelkast terug.
13. We steken de middelste beugel in de bovenste as en maken deze vast.
14. Zet de vriezerdeur op zijn plaats.
15. Zet de koelkast rechtop.
We hopen dat je de taak van het ophangen van de koelkastdeur hebt volbracht en niets hebt gebroken. En zo ja, dan zullen er in het servicecentrum zeker reserveonderdelen zijn.

Is het technisch mogelijk om de koelkastdeur naar de andere kant te verplaatsen?
Is het technisch mogelijk om de koelkastdeur naar de andere kant te verplaatsen?
Is het technisch mogelijk om de koelkastdeur naar de andere kant te verplaatsen?
Is het technisch mogelijk om de koelkastdeur naar de andere kant te verplaatsen? Is het technisch mogelijk om de koelkastdeur naar de andere kant te verplaatsen? Is het technisch mogelijk om de koelkastdeur naar de andere kant te verplaatsen?Home | Articles

May 28, 2024 19:09:59 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting