Smalle wasmachine voor een kleine badkamer

In Rusland is de vraag naar wasmachines toegenomen, ze zijn al geen luxeartikel meer. Maar de vraag naar machines van het smalle type is voldoende toegenomen. Dit komt door de kleine afmetingen van badkamers en keukens. Niet iedereen heeft immers de mogelijkheid om een ruime badkamer te hebben voor een grote auto en een douchegoot.
Gezien nog een factor, dat Bosch-wasmachines smal zijn en vooral in Rusland in trek zijn, besloot het bedrijf ze hier te produceren. Zo wordt tijd bespaard voor de levering van afgewerkte producten rechtstreeks aan de consument, en wordt het ook mogelijk om hun kosten aanzienlijk te verlagen dankzij dezelfde levering, evenals douanekosten.
Daarom kunnen smalle Bosch-wasmachines nu sneller reageren op de marktvraag in Rusland. Het is tenslotte een jaar geleden dat er een speciale lijn voor hun productie werd geopend in de buurt van St. Petersburg.
Sinds het verleden is er een speciale editie van Bosch wasmachines van het smalle type "Classixx 5" gepland: WLF 20171 CE, WLF 20271 CE en WLF 24271 CE. Hun fabrikant werd zo dicht mogelijk bij de behoeften van de Russen gebracht. Dit wordt ingegeven door een groot verlangen om deze niche in de wasmachinemarkt te veroveren, evenals het vermogen om tegen de beste prijs dergelijke modellen te leveren die onze consument tevreden kunnen stellen.
Deze modellen hebben bepaalde parameters die Russen leuk zouden vinden. Zo helpt het programma Supersnel 30 elke huisvrouw in een halfuurtje de was te doen, zodat je de Bosch smaltype wasmachine verder kunt gebruiken. Dit is een zeer relevante functie als het niet mogelijk is om elke dag te wassen, omdat veel huisvrouwen het zich nog kunnen veroorloven om slechts één keer per week een grote was te regelen. Voorheen was deze functie alleen beschikbaar in dure modellen.
Bovendien kunt u door frequent maar kort wassen te besparen op elektriciteit en waspoeder, zodat uw wasgoed altijd perfect schoon blijft. De nieuwe modellen hebben ook een groter laadvermogen, dat is verhoogd van 3 naar 5 kg. Dit bespaart ook tijd bij het wassen. Je kunt er ook grotere stukken mee wassen in een smalle Bosch wasmachine.
De centrifugeersnelheid in Bosch-wasmachines van het smalle type is verhoogd tot 1000-1200 tpm. Bijna alle modellen hebben een display en de Bosch-elektronica maakt wassen snel en plezierig, omdat de machines eenvoudig te bedienen zijn. Er zijn functies zoals "extra spoelen", timer, etc.

Smalle wasmachine voor een kleine badkamer
Smalle wasmachine voor een kleine badkamer
Smalle wasmachine voor een kleine badkamer
Smalle wasmachine voor een kleine badkamer Smalle wasmachine voor een kleine badkamer Smalle wasmachine voor een kleine badkamerHome | Articles

May 28, 2024 00:55:48 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting