Kapeat jääkaapit tunnetuilta valmistajilta pieniin tiloihin

Nykyään monet ihmiset ovat tottuneet vakiotyyppiseen jääkaappiin, eivätkä halua muuttaa mitään jokaisen kotiäidin keskimääräisen keittiön tavallisen lisävarusteen ulkonäössä ja mitoissa. Mutta nykyaikaiset teknologiat eivät pysy paikallaan, ja tavalliset jääkaapit korvataan uusilla erilaisilla malleilla. Esimerkiksi nyt kapeat jääkaappimallit ovat yleistymässä. Mikä on kapea jääkaappi? Ulkonäöltään se ei käytännössä eroa tavanomaisesta kaksikammioisesta jääkaapista, mutta sen ominaisuus on pienempi koko. Määritelmän mukaan kapea jääkaappi on jääkaappi, jonka leveys vaihtelee välillä 48-55 cm.
Kapeat jääkaapit ovat myös kaksikammioisia, pakastimet voidaan sijoittaa sekä ylä- että alapuolelle mallista ja valmistajan mielikuvituksesta riippuen. Tällaisen jääkaapin tilavuus on 100 - 250 litraa, korkeus voi olla täysin erilainen, tärkeintä on, että se sopii esteettisesti keittiötilaan. Nämä jääkaapit kuluttavat vähemmän sähköä, ne ovat ergonomisia ja mukavia käyttää, ja mikä tärkeintä, ne vievät vähemmän tilaa.
Kuten tavallinen jääkaappi, kapeassa on superjäädytystoiminto, joissakin malleissa on lisävalaistus sisällä sekä varoitusjärjestelmä, että olet ehkä unohtanut sulkea oven. Jääkaappi olettaa, että siinä on erilaisia hyllyjä elintarvikkeiden säilyttämiseen sekä erityisiä astioita tuoreiden vihannesten ja hedelmien säilyttämiseen. Ovissa voi säilyttää erilaisia juomia, kastikkeita ja munia, mikä on erittäin kätevää.
Kapea jääkaappi saa virtansa sähköllä, ja kun se on irrotettu virtalähteestä 10-16 tunniksi, se toimii itsenäisesti. Jääkaapit valmistetaan vakiovalkoisena, mutta valmistajasta riippuen voit valita eri värin sekä muita materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä.
Kapeita jääkaappeja esiintyy nykyään yhä enemmän kalliissa designkeittiöissä, kokeilemisesta kiinnostuneiden keittiöissä sekä tavallisten kotiäitien keittiöissä.

Kapeat jääkaapit tunnetuilta valmistajilta pieniin tiloihin
Kapeat jääkaapit tunnetuilta valmistajilta pieniin tiloihin
Kapeat jääkaapit tunnetuilta valmistajilta pieniin tiloihin
Kapeat jääkaapit tunnetuilta valmistajilta pieniin tiloihin Kapeat jääkaapit tunnetuilta valmistajilta pieniin tiloihin Kapeat jääkaapit tunnetuilta valmistajilta pieniin tiloihinHome | Articles

July 19, 2024 16:01:08 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting