HDTV valmiina?

Jos olet käynyt elektroniikkaliikkeessä viimeisen vuoden aikana, olet luultavasti jo huomannut televisioiden tarrat, joissa lukee "HDTV READY". Tämä lyhenne ei kuitenkaan tarkoita ollenkaan, että televisio näyttää HDTV:tä. Useimmat tällä hetkellä markkinoilla olevat televisiot (kesällä 2006) voivat todella vastaanottaa teräväpiirtotelevisiosignaalin ja... pakata sen tavanomaiseen 720 x 576 pikselin resoluutioon.
Todellinen HDTV toimii vain televisioissa, joiden "natiivi" resoluutio on 1920 * 1080. Mutta tällaiset televisiot maksavat vähintään 2-3 tuhatta dollaria. Lisäksi he eivät ole toistaiseksi olleet Venäjällä ollenkaan. Vasta heinäkuussa 2006 merkitsin Acerin ja Philipsin LCD-televisiot KEY-jälleenmyyntiketjuun Pietarissa. Acer TV:n hinta oli noin 2500 dollaria.
Siksi, jos budjettisi on rajallinen, suosittelen kiinnittämään huomiota LCD-televisioihin, joiden resoluutio on 1280 x 720 ja jotka maksavat noin 1 000 dollaria.
Voit myös tarkastella näyttöjä, joilla on suuri diagonaali ja jotka maksavat noin 300 dollaria.
HDTV:lle suunnitellut laitteet ovat tavallista kalliimpia, mutta eivät paljoa.
HDTV:t on jaettu kahteen ryhmään: HDTV päivitettävä ja HDTV sisäänrakennettu. Ensimmäinen ryhmä voi näyttää vain HD-ohjelmia ulkoisella HDTV-vastaanottimella, joka maksaa noin 700 dollaria. HDTV Sisäänrakennetut televisiot voivat näyttää HDTV-kanavia ilman lisälaitteita. Tässä on huomattava, että oletetaan, että sisäänrakennettu vastaanotin (eli vastaanotin) on asennettu vastaanottamaan HDTV-signaalia maanpäällisestä televisiosta. Tällä hetkellä voit katsoa HDTV:tä ilmaantennilla vain Yhdysvalloissa, Ranskassa ja Englannissa. Venäjällä HDTV voi katsella vain satelliitti HDTV-kanavia. Kaapelikanavien avaaminen on vasta suunnitteilla. Siksi sisäänrakennetun HDTV-television ostaminen ei ole äärimmäisen viisasta. Kuvan täydentämiseksi on huomattava, että kesäkuusta 2004 lähtien Yhdysvalloissa on myyty vain televisioita, joissa on sisäänrakennettu viritin.

HDTV valmiina?
HDTV valmiina?
HDTV valmiina?
HDTV valmiina? HDTV valmiina? HDTV valmiina?Home | Articles

June 13, 2024 15:56:01 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting