Pienet jääkaapit pieniin tiloihin

Tämä artikkeli on tarkoitettu pienten keittiöiden omistajille ja niille, jotka hankkivat pienen jääkaapin. Tämä aihe on tärkeä monille meistä, koska useimpien standardikeittiöiden mitat jättävät paljon toivomisen varaa.
Jos perehdyt pienikokoisten keittiöiden jääkaappien aiheeseen yksityiskohtaisemmin, sinun tulee lopettaa huomiosi kapeisiin jääkaappeihin, jotka ovat samalla melko tilavia ja laadukkaita. Ja lisäksi se on suhteellisen halpa. Jääkaappeja on vain 48 cm leveä! Tällaiset mallit sopivat parhaiten pienille perheille. Kammion tilavuus tällaisessa jääkaapissa on 102 - 185 litraa. Useimmiten nykyaikaisissa jääkaapeissa sulatusjärjestelmä on automaattinen (tippujärjestelmä). Karkaistun lasin hyllyt ovat yleensä korkeussäädettäviä. Ei paha, jos hyllyt on suojattu muovireunalla, joka suojaa sinua vahingossa roiskuvalta nesteeltä. Alaosassa on useimmiten astia hedelmille ja vihanneksille. Tällaisten jääkaappien ovissa hyllyjen-parvekkeiden tulee olla korkeussäädettävissä. Ovet voivat olla käännettävät (niillä on mahdollisuus muuttaa avautumissuuntaa). Normaali ylläpidettävä lämpötila on 0-12?С, jota säädetään termostaatilla (sähkömekaanisesti). Lisäksi pienikokoiset jääkaapit on varustettu myös munatarjottimella ja pullonpidikkeellä. Tällaisten jääkaappien pakastin on pieni (25 l), joissakin malleissa ehkä 48 l. Pakastuskapasiteetti jopa 3 kg päivässä. Sulatusjärjestelmä on manuaalinen, ylläpidetty minimilämpötila on -12-18?С. Sähkökatkon sattuessa lämpötila säilyy vielä 15 tuntia. Pienet jääkaapit ovat yleensä yksikompressorisia.
Kotimaisten pienikokoisten jääkaappien markkinoilla voidaan erottaa täysin toimivat (pakastimella) ja ilman sitä; yksi- ja kaksikammio. Lisäominaisuus on seinien antibakteerinen pinnoite.
Jos keittiösi ei ole niin pieni ja sinulla on varaa jääkaappiin, jonka leveys on 54 cm, valintasi laajenee.
Pienet jääkaapit ovat erittäin suuri löytö pieniin keittiöihin.

Pienet jääkaapit pieniin tiloihin
Pienet jääkaapit pieniin tiloihin
Pienet jääkaapit pieniin tiloihin
Pienet jääkaapit pieniin tiloihin Pienet jääkaapit pieniin tiloihin Pienet jääkaapit pieniin tiloihinHome | Articles

June 15, 2024 03:49:44 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting