Tv:n ostaminen keittiöön

40 tuuman näytöissä edistyneintä teknologiaa ovat nykyään LCD ja plasma. Jokaisen tekniikan näyttöjen hinnat ovat suunnilleen samat. Voit vertailla näyttöjä värikylläisyyden, kestävyyden, kontrastin, jännitevaatimusten jne. mukaan.
1. Kontrasti
Plasmanäytöissä tummien ja mustien alueiden näyttö saadaan aikaan vähentämällä virransyöttöä paneelin tiettyihin osiin. Tällä menetelmällä voit saada korkeakontrastisen kuvan. Plasmamonitorien kontrasti voi olla jopa 3000:1.
Nestekidenäytöt saavat tummia pisteitä lisäämällä pikselin energiaa. Viimeisimmät teknologiset parannukset saavuttavat kontrastisuhteen noin 700:1.
2. Värikylläisyys
Plasmamonitorit toistavat koko värivalikoiman erittäin selvästi. Näyttöjen korkea kylläisyys saavutetaan, koska jokainen paneelin solu sisältää punaisia, vihreitä ja sinisiä komponentteja. Plasmateknologia tarjoaa tarkimman värintoiston.
Nestekidenäyttöissä käytetään kidepolarisaatiotekniikkaa ja pikselimatriisin pienen koon ansiosta saavutetaan erittäin korkea resoluutio ja kuvan eloisuus. Mutta ne ovat huonompia kuin plasmapaneelit, kun on kyse kohtausten näyttämisestä suurella kuvanopeudella.
3. Kestävyys
LCD-näytöt voivat toimia jopa 75 000 tuntia. Itse asiassa nestekidenäyttöjen kestävyys määrää lampun käyttöiän, minkä ansiosta valon muuntamisen jälkeen muodostuu kuva. Jos lamppu ei toimi, se voidaan vaihtaa.
Plasmapaneeli luo kuvan sähköimpulssin avulla, joka vaikuttaa harvinaisiin kaasuihin (neon, ksenon, argon). Kaasuytimet hajoavat ajan myötä, juuri ne vaikuttavat näytön kestävyyteen, joka on noin 30 000 tuntia.
4. Näytön palaminen
Näytön valinnassa huomioitava tekijä. Tässä suhteessa LCD-näytöt ovat parempia kuin plasmatekniikka, koska ne eivät käytännössä pala. Plasmanäytöt alkavat tietyissä olosuhteissa palaa loppuun 15 minuutin kuluttua.
5. Energiankulutus
LCD-näytön loistelamppu kuluttaa vähemmän virtaa kuin plasmapaneelin kennoelektrodit.
Näin ollen, kun olet selvittänyt olosuhteet, joissa tekniikkaa käytetään, on helppo päättää näytön valinnasta.
Valaistuksella on suuri merkitys joka huoneessa. Se luo huoneeseen erityisen tunnelman, tunnelman. Voit valita sopivan kattokruunun tai valaisimen sekä tavallisesta liikkeestä että verkkokaupasta. Mitä hyötyä virtuaalisesta kaupasta on? Täällä voit tarkastella monia vaihtoehtoja lyhyessä ajassa. Valitse koko, väri, malli - mitä haluat. Ja samalla säästät paljon aikaasi turhaan liikkeestä toiseen siirtymiseen.

Tv:n ostaminen keittiöön
Tv:n ostaminen keittiöön
Tv:n ostaminen keittiöön
Tv:n ostaminen keittiöön Tv:n ostaminen keittiöön Tv:n ostaminen keittiöönHome | Articles

July 23, 2024 08:05:54 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting