Køb den seneste generation af Philips LED-tv

Hvorfor ser den samme film så forskellig ud i biografen og på tv-skærmen? Det viser sig, at det hele er i proportionerne af skærmen på tv'et sådan et forhold på 4:3, og filmen vises på skærmen med et forhold på 16:9, hvilket er grunden til, at når storformatfilm er vist på tv, forbliver en sort bjælke over og under. De første forsøg på at skabe widescreen-tv mislykkedes på grund af katodestrålerørets ufuldkommenheder, og først med udviklingen af Led-teknologien gik biografgængernes drøm i opfyldelse.
Mange virksomheder er begyndt at eksperimentere på dette område. Fremkomsten af billige led-matricer gjorde det muligt at skabe brede skærme, men nu passede tv-signalformatet ikke ind, og der opstod sorte striber på siderne. Philips LED-TV er blevet et reelt gennembrud på dette område. Philips ingeniører foreslog at bruge et format med konstant billedhøjde, og nu er striberne forsvundet fra skærmene, når man ser både film og tv-serier.
Når du ser noget indhold på Philips LED-tv-skærmen, er der ingen følelse af uregelmæssighed, billedet er proportionalt lyst og kontrastfuldt. Når man ser tv, strækkes billedet ikke, og når man ser film, skæres det ikke lodret af. Alt ser ekstremt naturligt ud, billedet er klart og detaljeret.
Virksomhedens designere gik endnu længere og inkorporerede nu i metal og plast det moderne 21:9-format, der bruges i biografer. Dette er anden generation af Philips led-tv, og indtil videre har ingen virksomhed lanceret noget lignende på markedet. Alle de mest revolutionerende udviklinger blev brugt til at skabe dette mirakel af ingeniørkunst. For eksempel giver skærmens LED-baggrundsbelysning, som ændres afhængigt af det viste billede og lysforholdene i rummet, og brugen af en processor med en frekvens tæt på en computer, dig mulighed for at se tredimensionelle billeder, mens du er fuldt bevare deres kvalitet.
Philips LED-tv'er kombinerer stringens design og innovationen af de tekniske løsninger, der bruges i dem, og er i stand til at give glæde til ægte filmelskere.

Køb den seneste generation af Philips LED-tv
Køb den seneste generation af Philips LED-tv
Køb den seneste generation af Philips LED-tv
Køb den seneste generation af Philips LED-tv Køb den seneste generation af Philips LED-tv Køb den seneste generation af Philips LED-tvHome | Articles

April 19, 2024 03:21:29 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting