Whirlpool køleskabe

Whirlpool-køleskabet er designet til at bruge Total No Frost-systemet. Tilstedeværelsen af et sådant system bidrager til ventilation. Afrimning kan ikke finde sted på grund af faldet i fugtighedsniveauet i køleskabet. Derfor dannes der ikke is i køleskabet under drift. For at temperaturen alle steder i køleskabet skal være ensartet og optimal, leveres Multiflow-systemet. Du kan også opbevare mad som fisk og kød i køleskabet. Samtidig vil de bevare deres friskhed i lang tid. Dette rum er forsynet med en lavere temperatur, og har desuden en lavere luftfugtighed. Luftfugtigheden i køleafdelingen kan justeres på en sådan måde, at den er optimal til både frugt- og grøntsagsopbevaring. Til opbevaring af friske krydderurter leveres automatisk fugtighedskontrol.
Køleskabet har en ekstra Space Plus-hylde. Det kan slås ned. I dette tilfælde vil der straks være plads nok til at opbevare fem flasker. Skal der skabes mere plads til produkter, så kan det generelt hæves. Som for alle de andre hylder i Whirlpool køleskabet, kan de justeres efter behov. Til frugt og grønt i køleskabet er der en hylde, hvor skillevæggen er justerbar. Rumfanget af denne boks er 32 liter. Den glatte skillevæg i denne skuffe hjælper dig med at justere pladsen til forskellige frugter og delikate fødevarer.
Whirlpool 2-dørs køleskabe har et terningformet issystem. Dette er Easy Cube. Beholderen er forsynet på en sådan måde, at der ikke kan løbe en eneste dråbe vand ud af den. På grund af det faktum, at beholderen har en lukket type, vil isen ikke absorbere fremmede lugte. I tilfælde af at ikke alle skuffer og hylder er fyldt i fryseren, skifter systemet automatisk til de hylder, hvor maden er placeret. Dette resulterer i energibesparelser.
For bedre luftcirkulation er der en ventilator i køleskabet. Alle køleskabshylder er lavet af hærdet glas. Selvom det sker, at nogle produkter lækker, vil væsken ikke komme på de produkter, der er placeret nedenfor. Side-by-Side køleskabe har altid koldt vand og is til rådighed. Samtidig renses vandet inden det afkøles, hvilket lindrer det for alle urenheder.

Whirlpool køleskabe
Whirlpool køleskabe
Whirlpool køleskabe
Whirlpool køleskabe Whirlpool køleskabe Whirlpool køleskabeHome | Articles

June 13, 2024 16:28:49 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting