Køleskabe med to kompressorer til at hjælpe en god husmor

Den største fordel ved to-kompressor køleskabe er deres øgede effektivitet sammenlignet med enkelt-kompressor modeller. Køleskabe med to kompressorer og køleskabe med én kompressor af samme størrelse adskiller sig væsentligt i mængden af forbrugt elektricitet. Enheder med to kompressorer bruger det meget mindre. Hvis du beregner forskellen i elforbrug over hele køleskabets levetid, så vil mængden være meget betydelig. Særligt relevante er køleskabe med to kompressorer til europæiske lande, da deres omkostninger til elektricitet er ret høje. Det er tilsyneladende grunden til, at to-kompressormodeller af køleskabe oftest produceres i Europa.
To-kompressorenheder har uafhængig temperaturkontrol i hvert kammer. Hvis temperaturen stiger i et af kamrene, begynder en økonomisk laveffektkompressor at arbejde i det, som slukker umiddelbart efter, at den optimale temperatur er nået i kammeret. Dette kontrolsystem giver betydelige energibesparelser i køleskabe med to kompressorer. Et enkelt-kompressor-apparat, i modsætning til en to-kompressor, har ikke separat temperaturkontrol. Dens eneste kraftfulde energikrævende kompressor i en lignende situation producerer yderligere og unødvendig køling i fryseren, hvilket forbruger overskydende energi.
Køleskabet med to kompressorer har en fuldgyldig superfrysningstilstand i fryseren og mulighed for midlertidigt at slukke for et af kamrene, hvilket også sparer energi. Derudover er to små kompressorer meget mere støjsvage end en stor kompressor, hvilket betyder, at køleskabe med to kompressorer larmer meget mindre under drift.
Køleskabe med enkelt kompressor har ikke ovenstående fordele ved køleskabe med to kompressorer, men kompenserer for dette med en lavere pris. Nye modeller af enkeltkompressorenheder har også en speciel magnetventil, der styrer kølemiddelstrømmene, der cirkulerer i enheden. Det gør det muligt at afkøle kamrene individuelt, hvilket også sparer energi.

Køleskabe med to kompressorer til at hjælpe en god husmor
Køleskabe med to kompressorer til at hjælpe en god husmor
Køleskabe med to kompressorer til at hjælpe en god husmor
Køleskabe med to kompressorer til at hjælpe en god husmor Køleskabe med to kompressorer til at hjælpe en god husmor Køleskabe med to kompressorer til at hjælpe en god husmorHome | Articles

May 24, 2024 21:48:54 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting