Intellektuaalinen Whirlpool

Viimeisimmät tekniset edistysaskeleet on sisällytetty Whirlpool-jääkaappiin. Tämän lisäksi jääkaapissa on mukava muotoilu sekä jääkaapin ulkopuolella että sisällä. Uusi tekniikka sisältää "kuudennen aistin". Anturit sijaitsevat jääkaapin sisällä. Ne on suunniteltu välittämään tietoa. Tämä tapahtuu, kun jääkaapin lämpötila muuttuu. Tässä tapauksessa kaikki tiedot siirretään kosketuspaneeliin. Tämä paneeli määrittää ajan, jolloin on tarpeen lisätä tehoa jääkaapin lämpötilan jäähdyttämiseksi. Esimerkiksi lämpimänä vuodenaikana, palattuasi ostoksille, sinun on laitettava ne kaikki jääkaappiin. Kaikilla tuotteilla on melko korkea lämpötila. Kun kaikki oli asetettu jääkaappiin, ovi pidettiin auki pitkään. Samaan aikaan jääkaappiosaston lämpötila nousi. Sisäänrakennetut anturit reagoivat välittömästi tähän tosiasiaan.
He välittävät vastaanotetut tiedot paneeliin. Tiedot käsitellään ja järjestelmä päättelee, että lämpötilaa on alennettava. Jääkaapin lämpötila putoaa halutulle tasolle viisi kertaa nopeammin kuin tavallisessa jääkaapissa. Tämän toiminnon avulla voit pitää ruoan tuoreena ja terveenä pidempään.
Uudet Whirlpool-jääkaapit on varustettu digitaalisella LCD-näytöllä. Tämän näytön avulla voit ohjata jääkaapin monia toimintoja. Tämä näyttö näyttää pakastin- ja jääkaappiosaston lämpötilan. Näyttöä voidaan käyttää Stand-by-järjestelmän kytkemiseen päälle ja pois.
Täällä voit myös sytyttää ja sammuttaa jää- ja vesiautomaattien taustavalon. Voit valita tilan, joka tekee jääkuutioita tai -muruja. Toimii sellaisilla toiminnoilla kuin "pikajäähdytys", "pikajäädytys". Jääkaappi on varustettu suodattimella, joka puhdistaa veden tulevaa jäähdytysprosessia varten tai muuttaa sen jääksi. Nestekidenäyttö näyttää kuinka likainen puhdistussuodatin on. Jos jääkaapin ovi jätetään auki pitkäksi aikaa, jääkaappi hälyttää siitä äänimerkin.
Jos vieraita odotetaan saapuvan lähitulevaisuudessa, voit käyttää nopeaa pullon jäähdytystoimintoa, joka jäähdyttää heidät puolessa tunnissa. Lähdön aikana voit käyttää varotoimia "Loma". Pienille lapsille tarjotaan esto.

Intellektuaalinen Whirlpool
Intellektuaalinen Whirlpool
Intellektuaalinen Whirlpool
Intellektuaalinen Whirlpool Intellektuaalinen Whirlpool Intellektuaalinen WhirlpoolHome | Articles

June 24, 2024 14:11:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting