Hoe kies je de juiste gekleurde koelkasten voor de keuken

De huidige consumentenkwaliteit van de koelkast, samen met gebruiksgemak, technische en economische kenmerken, is de kleur en het ontwerp. Voorheen werd het ontwerp van de koelkast bepaald door de vorm van het handvat en het handelsmerk van de fabrikant met dezelfde witte kleur. Tegenwoordig worden de meest uiteenlopende modellen qua ontwerp en kleur gepresenteerd voor verschillende stijlen keukenapparatuur en voor elke smaak.
De meest voorkomende koelkastkleur onder de verkochte modellen is wit in verschillende tinten. De belangrijkste reden hiervoor was hygiëne en de meest optimale compatibiliteit met verschillende keukeninterieurs. Warme wittinten hebben meestal een gelige tint van variërende intensiteit, koude tinten zijn blauwachtig.
De fabrikant biedt tegenwoordig een brede selectie koelkasten met wit patroon. Modellen van LG-koelkasten met een gemarmerd patroon, reliëf houtpatroon, leer, stof zijn populair. Modellen winnen aan populariteit, waarvan je met de coating erop kunt schrijven en tekenen met speciale gekleurde markeringen. De inscripties worden verwijderd met een droge doek en laten geen sporen achter.
Voor koelkastfabrikanten is de witte kleur van het model het moeilijkst te vervaardigen. In tegenstelling tot kleurtegenhangers zijn hier de kleinste defecten aan het oppervlak van het product duidelijk zichtbaar. Kleuren in witte kleur van verschillende tinten kan op één regel van de verfapparatuur worden gemaakt. Overschakelen van gekleurd email naar wit met slechts één verflijn vereist een grondige spoeling van pijpleidingen en alle verfapparatuur, wat de productiekosten aanzienlijk zal verhogen.
Het verkoopaandeel van witte koelkasten onder andere modellen is overheersend, maar onder bepaalde groepen kopers wint de vraag naar gekleurde koelkasten aan kracht. Ondanks de technische mogelijkheden van de industrie om modellen van elke kleur te produceren, is de belangrijkste beperkende factor naast de productiekosten nog steeds de beperkte vraag naar kleurmodellen bij een breed scala aan consumenten.
Op de Russische markt bood slechts één bedrijf maximaal 12 kleuren koelkasten aan. Buitenlandse collega's bieden in de regel maximaal 5 soorten kleuren aan, waarbij het assortiment wordt aangepast aan veranderingen in de vraag. De meeste bedrijven houden zich aan de massaproductie van alleen witte koelkasten.
De eerste huishoudelijke modellen werden in kleine batches gemaakt, auto-email werd gebruikt om te kleuren. Heel vaak bepaalt de keuze van de kleur van de koelkast door de koper de kleur van zijn auto. Rode, gele, bruine, groene modellen waren typerend voor de jaren 90. Tot op heden heeft de mode zich gevestigd op zachtere pasteltinten van grijs, zilver, beige en gouden kleuren.
Keukens van verschillende stijlen suggereren verschillende kleuren van de koelkast. Dus voor een keuken in moderne stijl hebben rood, blauw en donkergrijs de voorkeur. Er is veel vraag naar metallic geverfde koelkasten, roestvrij staal en aluminiumkleuren. Bekende kameleonkoelkasten die van kleur veranderen afhankelijk van de verlichting en de plaats van de lichtbron.

Hoe kies je de juiste gekleurde koelkasten voor de keuken
Hoe kies je de juiste gekleurde koelkasten voor de keuken
Hoe kies je de juiste gekleurde koelkasten voor de keuken
Hoe kies je de juiste gekleurde koelkasten voor de keuken Hoe kies je de juiste gekleurde koelkasten voor de keuken Hoe kies je de juiste gekleurde koelkasten voor de keukenHome | Articles

July 16, 2024 13:23:25 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting