Wasmachines op IFA 2012

De 52e Consumer Electronics Show in Berlijn presenteerde verschillende originele modellen wasmachines.
Het concern Bosch-Siemens introduceerde de Siemens iQ800 was- en droogmachines. Een kenmerk van dit model is de automatische dosering van waspoeder of wasmiddel, die in een speciale tank wordt geplaatst. Volledig vullen met wasmiddel is ontworpen voor minimaal 20 wasbeurten. U kunt de machine zowel vanaf de locatie als op afstand bedienen. De i-Dos-functie regelt zelf de hoeveelheid afhankelijk van de hardheid van het water, de mate van vervuiling, het gewicht van het wasgoed en zelfs het type stof. Dit zal de veelgemaakte fout van huisvrouwen elimineren - een overdosis en overmatig schuimen.
Miele heeft een unieke machine gepresenteerd. In plaats van de gebruikelijke voor alle knoppen en bedieningselementen op het paneel is er slechts één knop. Het zet de machine aan of uit. En de machine wordt bestuurd vanaf een tablet, waarmee een wasprogramma en extra functies worden geselecteerd en ingesteld. De ontwikkelaars plannen massaproductie van dergelijke machines, maar tot nu toe is dit slechts een concept.
Samsung deed het zonder sensatiezucht. Ze demonstreerde alleen verbeterde modellen van Eco Bubble-technologie, die al bekend zijn bij de moderne consument.

Wasmachines op IFA 2012
Wasmachines op IFA 2012
Wasmachines op IFA 2012
Wasmachines op IFA 2012 Wasmachines op IFA 2012 Wasmachines op IFA 2012Home | Articles

May 26, 2024 12:10:54 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting