Samsung Galaxy Tab 10.1

Fans van moderne gadgets waren erg benieuwd hoe de nieuwe tien-inch Samsung Galaxy-tablet eruit zou zien. De eerste tablet met een zeven-inch scherm Galaxy Tab wekte niet veel enthousiasme bij gebruikers, al waren de recensies over het algemeen goed. De prijs van de gadget was duidelijk te duur en de schermgrootte is klein.
Specificaties
Aangezien tien-inch-tablets tegenwoordig een waardige concurrentie zijn voor netbooks en gedeeltelijk laptops, is de strijd tussen de toonaangevende fabrikanten van gadgets serieus ontvouwd. Onze consument is echter naast functionaliteit altijd erg bezorgd over de prijs. Na een dure zeven-inch voor het bedrijf Samsyng is het een erezaak geworden om een nieuwe tablet op de markt te brengen en de markt te veroveren.
De Samsung Galaxy Tab 10.1 is klein van formaat: 256,6 mm x 175,3 mm x 9,7 mm, het apparaat weegt iets minder dan 600 gram. Voor zo'n moderne en 'slimme' gadget weegt hij 'als een veertje'. Bovendien is de massa van 75 gram niet in het voordeel van zijn eerste directe concurrent. Een goede zet, aangezien gebruikers hoogstwaarschijnlijk binnenkort een gadget willen hebben zo dik als een plastic kaart.
Schermresolutie is standaard voor dergelijke modellen. En dit is normaal, zolang het geen zin heeft om te streven naar actieve innovatieve updates. De meeste gangbare applicaties werken met de gegeven parameters, en meer "veeleisende" programma's kunnen de processor van het apparaat te veel belasten. De kijkhoeken van het scherm en de algehele beeldkwaliteit zijn "op niveau", maar bij fel zonlicht wordt het beeld erg zwak. Deze indicator is echter niet bijzonder belangrijk. Maar het glanzende oppervlak van het scherm zal dienen als een uitstekende spiegel voor meisjes.
Functioneel
De nieuwe Samsung Galaxy tablet heeft een zeer moderne vulling. Het werkgeheugen van het apparaat is 1 GB. Verantwoordelijk voor de prestaties van het apparaat is een 2-coreprocessor met een frequentie van 1 GHz. De interface is uitgerust met Wi-Fi, Directe optie voor verbinding met andere apparaten. De 3 MP camera wordt aangevuld met autofocus voor video en fotografie van hoge kwaliteit. Er is ook een 2 MP camera voor videogesprekken en conferentiegesprekken. Het is vermeldenswaard dat de Samsung-tablet video afspeelt met een hoge framesnelheid. Hierdoor kijk je films in elke Full HD kwaliteit.
Over het algemeen is de Samsung Galaxy Tab 10.1-gadget redelijk in staat om te concurreren met vergelijkbare apparaten, het uiterlijk en de interne zachtheid worden op een goed niveau gepresenteerd.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

May 22, 2024 21:55:35 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting