Gorenje

Den slovenske virksomhed Gorenje har været kendt på det europæiske marked siden 1950. Den allerførste fabrik lå i landsbyen Grenier. Det var dette navn, der blev taget som virksomhedens mærke. Oprindeligt var virksomheden engageret i produktion af produkter til landbruget. Det allerførste parti komfurer blev produceret i 1658. Dette produkt overraskede alle forbrugere så meget, at det første parti af sådanne plader i 1961 blev sendt til Tyskland. Produktionsmængderne har været konstant stigende. I 1968 begyndte virksomheden med produktion af køleskabe, som var udstyret med kompressorer. For at produktionen skulle have en logisk konklusion, besluttede virksomheden at engagere sig i produktionen af køkkenmøbler og tilhørende udstyr. Skrifttyper af højeste kvalitet blev udgivet i 1971. Den valgte strategi for virksomheden, såvel som marketingstrategier var perfekte. Som følge heraf fandt udvidelsen af Gorenje-handelsnetværket sted ikke kun i landet, men også i udlandet.
I dag beskæftiger virksomheden sig ikke kun med produktion af køleskabe. Dets aktiviteter omfatter møbelproduktion, hotel- og restaurantservice, instrumentering og maskinteknik. Mere end halvtreds procent af de fremstillede produkter eksporteres. I den nærmeste fremtid bør virksomheden komme ind i de fem største producenter af husholdningsapparater. To en halv million produkter produceres årligt af Gorenje. Køleskabe og frysere står for en million produkter. Komfurer optager også en million, vaskemaskiner - fem hundrede stykker.
Efter at have undersøgt Gorenje-køleskabet, vil både en simpel husmor og en specialist blive forbløffet. Køleskabets indvendige og udvendige design er af højeste standard. Alle virksomhedens køleskabe udelukker brugen af stoffer, der er skadelige for miljøet. Temperaturen styres elektronisk. Denne detalje kan tilskrives den seneste udvikling i virksomheden. I køleskab og fryser elektronisk temperaturkontrol. I tilfælde af at ejeren af køleskabet åbner køleskabet ret ofte, vil systemet selvstændigt regulere temperaturen. Frysere er udstyret med to kuldeakkumulatorer. Temperaturen i sådanne frysere er den mest nøjagtige. Nogle modeller af Gorenje-køleskabe har en ventilator. Der er også radio, ur, samt LCD-display i en moderne hjemmeassistent.

Gorenje
Gorenje
Gorenje
Gorenje Gorenje GorenjeHome | Articles

June 16, 2024 08:51:59 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting