Ny iPad 2 64gb hvid

Apple overrasker og glæder os positivt med sine mange produkter af høj kvalitet, aktivt ved at bruge avancerede teknologier.
Der blev henledt stor opmærksomhed på iPad 2 64GB White-modellen, som kom til salg i 2011 i foråret, tablet-computeren beholdt alle fordelene fra de første generationer, men samtidig investerede udviklerne nye udviklinger i den, mens også opdatering af grænsefladen. Den nye model har et moderne og stilrent design, snehvid farve, den er forbedret, og selve etuiet er meget let og tyndt, hvilket er meget behageligt at holde i. Tabletten har to kameraer, som du kan tage billeder og videoer med, hvilket er meget praktisk. Apple iPad 2 64GB White er udstyret med en kraftig 2-core processor. Ved hjælp af et HDMI-drev er det muligt at bruge det både som computer og som TV, mens tablettens ydeevne ikke er blevet påvirket, men derimod forbedret.forurening. Tablettens energibærer er et lithiumbatteri med en kapacitet på 25 watt i timen, med ti timers drift, opladning sker ved hjælp af et kabel fra lysnettet med en adapter og via USB fra en computer. Sikker driftstemperatur, 0 til 35° C, luftfugtighed 5 til 95%.
Som altid har Apple ikke glemt miljøbeskyttelsen, denne model er ingen undtagelse, hvilket reducerer dens negative påvirkning, kroppen er lavet af aluminium og glas, som kan genanvendes, LED-skærmen er fri for kviksølv og arsen,
indeholder heller ikke bromerede flammehæmmere.
iPad 2 64GB Wi-Fi 3G understøtter mere end 40 sprog og mere end 20 ordforråd, ekstra stor skrifttype, hvid på sort, VoiceOver-grænseflade osv.
På trods af sin slankhed fungerer gadgetten uafhængigt i ikke mindre tid. Tabletten med en god belastning holdt mindst 11 timer. Du kan se film uafbrudt i op til 6 timer, og lyden på produktet er bare perfekt.
En tablet-computer er en virkelig uundværlig ting i en moderne persons liv. Når alt kommer til alt, nu foregår selv køb af varer online. Vil du købe sportssko? Find den officielle adidas onlinebutik på internettet med levering i hele Rusland, afgiv en ordre og prøv nye sneakers efter et stykke tid.

Ny iPad 2 64gb hvid
Ny iPad 2 64gb hvid
Ny iPad 2 64gb hvid
Ny iPad 2 64gb hvid Ny iPad 2 64gb hvid Ny iPad 2 64gb hvidHome | Articles

May 28, 2024 21:08:24 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting