ARDO kvalitet og pålidelighed

På trods af det store antal producenter af vaskemaskiner, der i øjeblikket kæmper om "hånden og hjertet" hos den indenlandske forbruger, skiller Ardo-mærket udstyr sig stadig ud blandt hele legionen af vaskemaskiner. Den forelskede sig i indenlandske forbrugere for dens enkelhed og krævende driftsforhold såvel som for enestående pålidelighed, hvilket er sjældent selv for biler i den højeste priskategori. Dette blev gjort muligt takket være den strengeste kvalitetskontrol, takket være hvilken defekte produkter simpelthen ikke har nogen chance for at forlade produktionsområdet.
Alt ARDO-udstyr produceres kun på fabrikker i Italien, hvor hvert trin i produktionen overvåges nøje, hvorefter de færdige produkter udsættes for streng test i driftstilstand. Du kan købe gode husholdningsapparater direkte fra lageret og få en betydelig rabat.
Produktkvalitet og procesautomatisering er karakteristisk for alle led i produktionen. Efter samling af emnerne og svejsning, før den endelige maling, behandles skrogene med kaphorese. Denne behandling garanterer pålidelig beskyttelse af metallet mod korrosion. Tanke er lavet af to typer: stålemaljeret og rustfrit stål. Tanke af den første type fyres ved en temperatur på 800 grader, hvilket garanterer dem beskyttelse mod korrosion og øger vaskemaskinens pålidelighed. Rustfri ståltanke i ARDO vaskemaskiner er kendt for deres høje holdbarhed.
Emnet for særlig opmærksomhed er produktionsprocessen for tromler af rustfrit stål. I deres fremstilling er det nødvendigt at observere høj præcision og grundighed af behandlingen, da de er hovedelementet, der sikrer høj kvalitet vask. Med syv samlebånd, som garanterer fleksibilitet i produktionen og muligheden for hurtigt at skifte til nye modeller, fremstiller Antonio Merloni et komplet produktsortiment for at imødekomme en række forskellige kundebehov.
Visuel og elektronisk kontrol eliminerer tilstedeværelsen af eksterne og interne defekter. Efter kontrol af Ardo-vaskemaskinerne på et specielt stativ er muligheden for vandlækage helt udelukket. Før forsendelse bliver flere vaskemaskiner fra et parti tilfældigt inspiceret i laboratoriet for at kontrollere effektiviteten af arbejdet og niveauet af produktkvalitet. Pålidelighedstestning udføres i laboratoriet - adskillige vaskecyklusser og mekaniske belastninger simulerer en række forskellige arbejdsforhold Nye modeller testes i prototypelaboratoriet, og komponenter kontrolleres for overensstemmelse med materialernes specificerede egenskaber. Alle køleskabe og frysere er computerstyret. Femten klimatiske kamre skaber en række forskellige miljøforhold. Støjniveauet styres i akustiske kamre. Komponentdele, der kommer fra leverandører, er også underlagt verifikation. Selskabets formål og aktivitet har i de senere år været at planlægge og gennemføre investeringer med henblik på at kunne imødegå konkurrencen på europæisk plan.
Kvaliteten af varer er bekræftet af internationale certifikater, herunder ISO 9001. ARDO-produkter er certificeret i Rusland, de modtog retten til at bruge Rostest-mærket. Samtidig er kvaliteten med succes kombineret med prisen på køleskabe, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og emhætter.

ARDO kvalitet og pålidelighed
ARDO kvalitet og pålidelighed
ARDO kvalitet og pålidelighed
ARDO kvalitet og pålidelighed ARDO kvalitet og pålidelighed ARDO kvalitet og pålidelighedHome | Articles

June 23, 2024 01:06:28 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting