Bosch

Bosch er et af de mest genkendelige mærker i Tyskland. Et stort antal elektronik og husholdningsapparater sælges i øjeblikket under dette mærke. Grundlæggeren af dette mærke var tyskeren Robert August Bosch. Under Første Verdenskrig var virksomhedens indtægt på 4 millioner mark. I sit arbejde brugte Bosch ret enkle, men de vigtigste livsprincipper, takket være hvilke han var i stand til at udvikle sig til den nuværende skala. I dag producerer virksomheden sådant udstyr, som bruges i praksis. Alle enheder, der kan gøre en persons liv lettere, bliver stadig skabt under Bosch-mærket. Hvert år bruger virksomheden omkring hundrede millioner euro på miljøbeskyttelse. Den allerførste virksomhed, der begyndte at producere køleskabe til husholdningsbrug, var Bosch. Denne begivenhed fandt sted i 1933. Det var i år, at det allerførste eksemplar af denne hjemmehjælper blev præsenteret på messen i Leipzig. I tilfælde af at en moderne køber så dette køleskab, ville han ikke genkende det. Det lignede en "tromme" på benene. Dens udseende var mere som en moderne vaskemaskine. Vægten af et sådant køleskab nåede 80 kg. Og dens nyttige volumen var 60 liter. I tre dage kunne der opbevares mad i den. På det tidspunkt var denne præstation meget relevant. Energitab er meget mindre for et cylindrisk køleskab.
Hvad angår det berømte No Frost-system, var Bosch også her i spidsen. Det var ham, der først anvendte det. Som følge af brugen dannes der hverken is og frost i fryseren eller på produkterne. Temperaturen er konstant. Indretningen af køleskabe er gennemtænkt til mindste detalje. Derfor har køleskabets funktionalitet den højeste ydeevne. Produkter kan opbevares længere på grund af brugen af friskhedszoner. Ikke kun det originale udseende vil blive bevaret der, men også alle smagskvaliteter og nyttige egenskaber.
Alle hylder i køleskabe er lavet af hærdet glas. Om nødvendigt kan du selvstændigt oprette det nødvendige volumen. For at gøre dette skal du bare omarrangere hylden til det ønskede niveau. Du kan sagtens stille en stor gryde eller krukke i køleskabet. De fleste køleskabe fremstillet af Bosch har den laveste energiklasse.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

May 20, 2024 03:28:51 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting