Introduktion af side-by-side køleskab

Vælger du prestige, så ved, at det er ret dyrt. Side-by-side køleskabe blev skabt i Amerika. Formålet med disse køleskabe var at opfylde behovene hos gennemsnitlige familier i Amerika, som ud over voksne også har to børn. Dette køleskab er et ideelt valg til et privat hus eller et sommerhus. Den kan frit rumme alle madforsyninger, som genopfyldes en gang om ugen. Hvert produkt har sin egen klimazone, hvor det bevarer alle de ernæringsmæssige egenskaber og, hvad der er vigtigt, et attraktivt udseende. Der findes rigtig mange forskellige kasser til forskellige produkter. I tilfælde af at en familie køber dagligvarer næsten hver dag, er der ingen grund til at købe sådan et køleskab. Hvis der ikke er nogen købmand i nærheden, er det bedst at købe sådan en hjemmeassistent.
Store køleskabe, hvis volumen når 800 liter, kan have tre typer layout:
1. Topmontering. Denne type involverer placeringen af fryseren øverst i køleskabet.
2. Bundmontering. Denne type arrangement forudsætter, at fryseren vil være placeret i bunden af køleskabet. Denne type er den mest populære i dag
3. Side om side. I dette tilfælde er kamrene adskilt lodret. Samtidig er volumen af hvert rum blevet øget. "Amerikansk type" kaldes normalt denne særlige type køleskab. Den moderne version af Side-by-side giver et stort brugbart volumen. Alle moderne serviceanordninger skal være inkluderet i dette køleskab. Dette er selvfølgelig afkøling af drikkevand, såvel som skabelsen af is og isflis. Rensning af indkommende vand er også tilvejebragt. Et kammer, hvor der observeres nul temperatur, samt en minibar kan tændes.
Dimensionerne på side-by-side køleskabe kan have følgende indikatorer: bredden er 80-120 cm, dybden er 69-76, højden af køleskabet er 170-190 cm. Men der er også europæiske standarder, der kræver frigivelse af en model, hvis dybde er 60 cm. For at bringe et sådant køleskab ind i en bylejlighed er det nødvendigt at fjerne hoveddøren. Hvis det er planlagt at indlejre denne assistent, så er det bedst at overveje muligheden med en dybde på 60 cm. Det nyttige volumen giver dig mulighed for at placere i et sådant køleskab ikke kun en ugentlig mængde mad, men også en månedlig.

Introduktion af side-by-side køleskab
Introduktion af side-by-side køleskab
Introduktion af side-by-side køleskab
Introduktion af side-by-side køleskab Introduktion af side-by-side køleskab Introduktion af side-by-side køleskabHome | Articles

June 15, 2024 03:55:44 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting