Sådan vælger du en vaskemaskine-tørretumbler

Som ethvert husholdningsapparat er produkter med tørrefunktion certificeret i henhold til flere indikatorer: kvaliteten af vask, centrifugering, tørring og energieffektivitet. Ifølge de første tre parametre hører de fleste moderne kombinerede enheder til den højeste klasse A. Mindre almindelige er modeller med vaske-, centrifugerings- eller tørreklasser B eller C.
Dybest set er disse produkter i budgetprissegmentet.
Noget anderledes forholder det sig med energiforbruget i vaskemaskiner og tørretumblere. For at tørre ting kvalitativt kræves der en stor mængde elektricitet, hvilket ikke altid er muligt at reducere omkostningerne. Derfor er energiforbruget for mange enheder af denne type cirka 0,19-0,23 kWh/kg og svarer til klasse B.
Der er enheder på markedet, der forbruger mere strøm. Med hensyn til energiforbrug er de klassificeret som den laveste klasse C.
Og kun de mest avancerede modeller er kendetegnet ved lavt energiforbrug, svarende til klasse A (0,17-0,19 kWh / kg).
Betjening af vaskemaskine
Nogle gange kan vasketøj være fugtigt, tørt eller krøllet efter vask og tørring, hvilket hurtigt slides op. Dette sker af forskellige årsager: enten er husholdningsapparaterne ude af drift og skal tages til et servicecenter, eller, hvilket oftest sker, blev enhedens driftstilstand valgt forkert.
Du kan undgå disse problemer, hvis du følger simple generelt accepterede regler.
Vaske-, centrifugerings- og tørreprogrammer bør altid vælges i henhold til tøjets stoftype. Indlæs aldrig flere ting end angivet i den medfølgende dokumentation. For at tørre tykke bomulds- eller linnedstoffer er det tilrådeligt at bruge varm luft, men det er bedre at hælde kølig luft over tynde ting.
Før du pakker genstande, skal du sikre dig, at de er egnede til vask og tørring i maskinen. Al den nødvendige information er normalt angivet på etiketterne til undertøj. Så i det fri skal du hænge produkter med en masse metal-, træ- eller plastikbeslag, især sarte ting (syntetiske gardiner, uld, silke, nylonstrømper). Tørring i maskinen anbefales ikke til genstande med skumpuder, voluminøse genstande såsom varme jakker, sengetæpper, soveposer, dyner.

Sådan vælger du en vaskemaskine-tørretumbler
Sådan vælger du en vaskemaskine-tørretumbler
Sådan vælger du en vaskemaskine-tørretumbler
Sådan vælger du en vaskemaskine-tørretumbler Sådan vælger du en vaskemaskine-tørretumbler Sådan vælger du en vaskemaskine-tørretumblerHome | Articles

May 24, 2024 04:08:06 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting