Hvordan vælger man en tablet-computer?

Personlige computere, bærbare computere, mobiltelefoner - alle disse enheder gjorde et sprøjt med deres udseende, da de for altid ændrede ideen om en person om moderne teknologi og dens muligheder. Men alt dette blegner før de nyligt dukkede tabletter, som endelig fangede alle drømme og tanker hos elskere af moderne gadgets. Indtil for nylig var der ikke mere end et par dusin tabletmodeller, mens der i dag er mere end tusind af dem. I en sådan sort er det ikke overraskende at blive forvirret selv af en erfaren teknisk specialist, for ikke at nævne en simpel køber. Så hvad skal man kigge efter, når man køber en tablet? Hvis du vil vide dette, så bør du læse denne artikel!
Tablet-computere omfatter:
E-bøger, denne tablet vinder et stigende publikum. Fordelene ved en e-bog er mange. I forhold til almindelige bøger fylder den lidt, den har en meget stor hukommelse, mange e-bøger har en afspillerfunktion. Det er meget velegnet til folk, der studerer fremmedsprog. Lad os nu tale lidt om de tekniske egenskaber. Mange tror, at skærmen på en e-bog skal være stor, men det er ikke helt rigtigt. Det vigtigste er en god skærmopløsning. For mere behagelig læsning skal diagonalen være 5,6 tommer, og opløsningen skal være 320 * 460 pixels. Når du vælger en e-bog, skal du også være opmærksom på skærmdækslet; det skal være antirefleks og have en god betragtningsvinkel. Når du vælger en bog, skal du sørge for at holde den i hænderne, tænde den, se om det er praktisk for dig at læse den, se på indstillingerne, om alt passer til dig. Forfølge ikke mærker, de overpriser ofte, dette gælder også for russiske butikker. Priserne varierer fra 1800 til 15000 rubler.
En tablet-pc er en af varianterne af bærbare computere med berøringsskærm, sådanne tablets har fuld kompatibilitet med IBM PC-computere og et komplet operativsystem. For det meste Windows, Linux, Apple Mac OS X-systemer bruges som OS, velegnet til folk, der altid ønsker at holde kontakten og holde sig ajour. Diagonalen er fra 6 til 11,6 tommer. Processorfrekvens fra 1 GHz til 800 MHz, RAM fra 1 GB til 512 MB, permanent hukommelse 4 GB - 64 GB, 3G-modem kan være indbygget eller fraværende. Når du køber en tablet-pc, skal du sørge for at gøre dig bekendt med den lidt i butikken: Støt den i dine hænder, tænd den, gå til indstillingerne.
Internettabletten kombinerer egenskaberne af en bærbar computer og en smartphone, de kan konstant være forbundet til internettet via 3G- og Wi-Fi-systemer, det er meget praktisk at bruge den til at se alle slags websteder og sider, berøringsskærmen giver dig mulighed for at styre tabletten med blot et enkelt tryk på din finger. Forskellen mellem en internettablet og en tablet-pc: for det første er dette prisen, den varierer fra 4.500 til 15.000 rubler; andet, trådløst internet; for det tredje fungerer den i meget lang tid uden genopladning; det er ikke udsat for hackerangreb.
Hvordan vælger man en tablet?
Der er 2 typer skærmteknologi: resistiv og kapacitiv.
Et resistivt display er en skærm bestående af et flydende krystalpanel. To gennemsigtige plader er overlejret oven på det, de er adskilt fra hinanden af et dielektrikum. Fordelene ved en sådan skærm er: billighed sammenlignet med andre materialer, høj skærmfølsomhed og muligheden for at styre skærmen med enhver genstand.
Ulemper ved teknologien: utilstrækkelig lystransmission, som et resultat af hvilket du bliver nødt til at bruge yderligere belysning, og sådanne skærme slides også hurtigt.
Kapacitiv skærm - en berøringsskærm, et glaspanel, hvorpå et resistivt materiale er påført i et tyndt lag. Elektroder er installeret i hjørnerne af panelet, der leverer en lavspændingsvekselspænding til det ledende lag.
Ulempen ved en sådan skærm er, at den skal købe en speciel stylus.
Vær særlig opmærksom på kinesiske producenter, de har meget gode og højkvalitetsmodeller, selvom de har en lille ulempe. I mange modeller synker lydtasten, nogle gange svigter selve lyden, men lytter man gennem høretelefoner, kan man godt høre alt, hvad angår billedkvaliteten, så er den bare fremragende. Og endnu et lille trick fra "kineseren", for at håndtere instruktionerne, bliver du nødt til at studere internettet, da der ikke er et ord på russisk i de vedhæftede instruktioner.
Og endnu et råd, før du køber en tablet, skal du gå til flere butikker, tale med sælgerne, lade dem forklare dig alt i detaljer, fortælle og vise dig. Og vigtigst af alt, gå en tur rundt på internettet, her kan du ikke kun finde al den information, du er interesseret i (med både positive og negative anmeldelser), men også købe en tablet til en lavere pris. Glad shopping.

Hvordan vælger man en tablet-computer?
Hvordan vælger man en tablet-computer?
Hvordan vælger man en tablet-computer?
Hvordan vælger man en tablet-computer? Hvordan vælger man en tablet-computer? Hvordan vælger man en tablet-computer?



Home | Articles

July 19, 2024 15:39:43 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting