Esittelyssä side-by-side-jääkaappi

Jos valitset arvovallan, tiedä, että se on melko kallista. Side-by-side-jääkaapit luotiin Amerikassa. Jääkaappien tarkoitus oli vastata amerikkalaisten keskivertoperheiden tarpeisiin, joilla on aikuisten lisäksi kaksi lasta. Tämä jääkaappi on ihanteellinen valinta omakotitaloon tai mökkiin. Siihen mahtuu vapaasti kaikki ruokavarastot, joita täydennetään kerran viikossa. Jokaisella tuotteella on oma ilmastovyöhyke, jossa se säilyttää kaikki ravitsemukselliset ominaisuudet ja mikä tärkeintä, houkuttelevan ulkonäön. Eri tuotteita varten on olemassa melko paljon erilaisia laatikoita. Jos perhe tekee ruokaostoksia melkein joka päivä, tällaista jääkaappia ei tarvitse ostaa. Jos lähistöllä ei ole ruokakauppaa, on parasta ostaa tällainen kotiavustaja.
Suurilla jääkaapeilla, joiden tilavuus on 800 litraa, voi olla kolme tyyppiä:
1. Yläasennus. Tämä tyyppi sisältää pakastimen sijainnin jääkaapin yläosassa.
2. Pohjakiinnitys. Tämäntyyppinen järjestely olettaa, että pakastin sijaitsee jääkaapin pohjassa. Tämä tyyppi on nykyään suosituin
3. Vierekkäin. Tässä tapauksessa kammiot erotetaan pystysuunnassa. Samalla kunkin osaston tilavuutta on lisätty. "Amerikkalaistyyppistä" kutsutaan yleensä tätä tietyntyyppistä jääkaappia. Moderni Side-by-side-versio tarjoaa suuren käyttökelpoisen äänenvoimakkuuden. Kaikki nykyaikaiset huoltolaitteet on sisällytettävä tähän jääkaappiin. Tämä on tietysti juomaveden jäähdytystä sekä jään ja jäälastujen luomista. Myös tulevan veden puhdistus tarjotaan. Kammio, jossa havaitaan nollalämpötilaa, sekä minibaari voidaan kytkeä päälle.
Side-by-side-jääkaappien mitoissa voi olla seuraavat indikaattorit: leveys 80-120 cm, syvyys 69-76, jääkaapin korkeus 170-190 cm. Mutta on myös eurooppalaisia standardeja, jotka vaativat mallin vapauttaminen, jonka syvyys on 60 cm. Tällaisen jääkaapin tuomiseksi kaupunkiasuntoon on tarpeen poistaa etuovi. Jos on tarkoitus upottaa tämä avustaja, on parasta harkita vaihtoehtoa, jonka syvyys on 60 cm. Hyödyllinen tilavuus mahdollistaa sen, että voit sijoittaa tällaiseen jääkaappiin paitsi viikoittaisen määrän ruokaa, myös kuukausittaisen määrän.

Esittelyssä side-by-side-jääkaappi
Esittelyssä side-by-side-jääkaappi
Esittelyssä side-by-side-jääkaappi
Esittelyssä side-by-side-jääkaappi Esittelyssä side-by-side-jääkaappi Esittelyssä side-by-side-jääkaappiHome | Articles

July 14, 2024 16:00:51 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting