Kuinka pestä untuvatakki pesukoneessa ja säilyttää muotonsa

Untuvatakki on nykyään edullinen, mukava, kevyt, monipuolinen asu, joka on vaihtoehto yläryhmän klassisille talvivaatteille. Farkkujen tapaan untuvatakkeja käytettiin aiemmin yksinomaan erikoistyövaatteina. Tällä hetkellä se on tullut tiukasti elämäämme kylmän vuodenajan jokapäiväisenä vaatetuksena.
Kuten kaikki vaatteet, untuvatakitkin likaantuvat. On looginen kysymys untuvatakin asianmukaisesta puhdistamisesta saasteilta. Untuvatakin pesu tapahtuu pääsääntöisesti pesukoneessa. Untuvatakin pesussa pesukoneessa on useita sääntöjä, jotta tuotteen ulkonäkö ja lämmöneristysominaisuudet säilyvät parhaiten.
Ennen untuvatakin pesua sinun on valmistettava tuote
- kiinnitä kaikki vetoketjut, nepparit tai napit;
- Käännä untuvatakki nurinpäin.
Untuvatakkia ei saa liottaa ennen pesua.
Untuvatakki on pestävä enintään 30 asteen lämpötilassa herkällä pesulla erityisillä nestemäisillä puhdistusaineilla. Untuvatakki on suositeltavaa huuhdella hellävaraisessa huuhtelutilassa veden vaihdolla.
Tuotteen pesuprosessin epäasianmukaisen suorittamisen seurauksena muodostuu nukkapaakkuja, joita on vaikea hajottaa ja jakaa hajanainen nukkamassa pesun ja tuotteen kuivauksen jälkeen. Tältä osin useat valmistajat suosituksissa untuvatakin pesusta pesukoneessa osoittavat, että untuvatakit tulisi pestä tennispalloilla. Pallot nukkaavat nukkaa koko pesujakson ajan minimoiden siten vaikeasti katkeavien nukkapakkarien muodostumisen. Untuvatakin pyöritys koneessa tulee suorittaa alhaisilla nopeuksilla poistamatta palloja. Tuotteen kuivaus voidaan suorittaa sekä pesukoneessa että minkä tahansa lämmönlähteen lähellä. Älä kuivaa untuvatakkia pyyhkeen tai peiton päällä, koska ne hidastavat ilmankiertoa ja pidentävät kuivumisaikaa. Untuvatakkia on ravistettava kuivumisen aikana, kuten tyynyn nukkaamista, jotta höyhenet jakautuvat tasaisemmin.
Näitä yksinkertaisia suosituksia noudattamalla voit helposti ja yksinkertaisesti hoitaa suosikkitakkiasi pitkään säilyttäen sen ulkonäön ja lämmöneristysominaisuudet.

Kuinka pestä untuvatakki pesukoneessa ja säilyttää muotonsa
Kuinka pestä untuvatakki pesukoneessa ja säilyttää muotonsa
Kuinka pestä untuvatakki pesukoneessa ja säilyttää muotonsa
Kuinka pestä untuvatakki pesukoneessa ja säilyttää muotonsa Kuinka pestä untuvatakki pesukoneessa ja säilyttää muotonsa Kuinka pestä untuvatakki pesukoneessa ja säilyttää muotonsaHome | Articles

May 24, 2024 23:51:42 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting