Kuinka valitset oikeanväriset jääkaapit keittiöön

Jääkaapin nykyinen kuluttajalaatu sekä helppokäyttöisyys, tekniset ja taloudelliset ominaisuudet ovat sen väri ja muotoilu. Aiemmin jääkaapin suunnittelu määräytyi kahvan muodon ja valmistajan tavaramerkin, jolla oli sama valkoinen väri, mukaan. Nykyään on tarjolla suunnittelun ja värin suhteen monipuolisimmat mallit eri keittiökalusteiden tyyleihin ja jokaiseen makuun.
Yleisin jääkaapin väri myytävistä malleista on valkoinen eri sävyissä. Pääsyynä tähän oli hygienia ja optimaalinen yhteensopivuus keittiön eri sisustuksen kanssa. Valkoisen lämpimillä sävyillä on yleensä vaihtelevan intensiteetin kellertävä sävy, kylmillä sävyillä sinertäviä.
Valmistaja tarjoaa nykyään laajan valikoiman valkokuvioisia jääkaappeja. LG-jääkaappimallit, joissa on marmoroitu kuvio, kohokuvioitu puukuvio, nahka, kangas ovat suosittuja. Mallit ovat saamassa suosiota, jonka pinnoitteen avulla voit kirjoittaa ja piirtää niihin erityisillä värillisillä tussilla. Kirjoitukset poistetaan kuivalla liinalla jättämättä jälkiä.
Jääkaappivalmistajille mallin valkoinen väri on vaikein valmistaa. Toisin kuin värilliset vastineet, tuotteen pinnan pienimmät viat näkyvät selvästi tässä. Yhdelle maalauslaitteiston riville voidaan tehdä eri sävyisten valkoisten väritys. Vaihtaminen värillisestä emalista valkoiseen vain yhdellä maalauslinjalla vaatii putkistojen ja kaikkien maalauslaitteiden perusteellisen huuhtelun, mikä lisää merkittävästi tuotantokustannuksia.
Valkoisten jääkaappien myynnin osuus muista malleista on vallitseva, mutta tietyissä ostajaryhmissä värillisten jääkaappien kysyntä kiihtyy. Huolimatta alan teknisistä valmiuksista tuottaa minkä tahansa värisiä malleja, tuotantokustannusten lisäksi tärkein rajoittava tekijä on edelleen värimallien rajallinen kysyntä laajan kuluttajaryhmän keskuudessa.
Venäjän markkinoilla vain yksi yritys tarjosi jopa 12 väriä jääkaappeja. Ulkomaiset kollegat tarjoavat pääsääntöisesti jopa 5 värityyppiä säätämällä valikoimaa kysynnän muutoksista riippuen. Useimmat yritykset noudattavat vain valkoisten jääkaappien massatuotantoa.
Ensimmäiset kotimaiset mallit valmistettiin pienissä erissä, niiden värjäykseen käytettiin autoemilejä. Hyvin usein ostajan valitsema jääkaapin väri määritti hänen autonsa värin. Punaiset, keltaiset, ruskeat ja vihreät mallit olivat tyypillisiä 90-luvulle. Tähän mennessä muoti on asettunut pehmeämpiin pastellisävyihin harmaan, hopean, beigen ja kultaisiin väreihin.
Eri tyyliset keittiöt ehdottavat jääkaapin eri värejä. Joten moderniin keittiöön kannattaa valita punainen, sininen, tummanharmaa. Metallimaalatut jääkaapit, ruostumaton teräs ja alumiinivärit ovat kysyttyjä. Tunnetut kameleonttijääkaapit, jotka muuttavat väriä valaistuksesta ja valonlähteen sijainnista riippuen.

Kuinka valitset oikeanväriset jääkaapit keittiöön
Kuinka valitset oikeanväriset jääkaapit keittiöön
Kuinka valitset oikeanväriset jääkaapit keittiöön
Kuinka valitset oikeanväriset jääkaapit keittiöön Kuinka valitset oikeanväriset jääkaapit keittiöön Kuinka valitset oikeanväriset jääkaapit keittiöönHome | Articles

May 24, 2024 03:46:38 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting