De voordelen van toshiba led-tv's ten opzichte van hun voorgangers

We presenteren onder uw aandacht een zesenveertig inch Toshiba-tv met een scherm op een liquid crystal matrix met een resolutie van 1920x1080 en een verversingssnelheid van 200 Hz. Door zijn led-tv's uit te brengen, streeft toshiba er niet naar om de moderne mode voor ultradunne oplossingen te volgen, en led-achtergrondverlichting van de matrix zet het nog steeds achter zich. Gepatenteerde plaatsing en onafhankelijke bediening van groepen LED's met achtergrondverlichting zorgen voor een verbazingwekkende contrastdiepte door bepaalde delen van het beeld in de schaduw te stellen. Deze achtergrondverlichting onderscheidt de Toshiba 46SV685 van tv's van andere fabrikanten en lost het typische contrastprobleem van led-tv's op.
Het uiterlijk van het model, genaamd "Deep Lagoon", is traditioneel voor veel van de tv-modellen van het bedrijf. Het scherm, omlijst door een relatief breed frame met daaronder een verlicht bedrijfslogo, bedekt de matrix veilig met glas van grotere dikte.
Op het rijke achterpaneel van het apparaat kun je er verschillende video-afspeelapparatuur op aansluiten. Het bevat: drie HDMI-connectoren (plus één vanaf het einde), een RGB-ingang waarmee u het paneel als computermonitor kunt gebruiken, twee SCART-type connectoren, connectoren voor het aansluiten van een lokaal netwerk en internet, evenals USB-drives die tegenwoordig populair zijn. De mogelijkheid om verouderde apparatuur aan te sluiten wordt hier niet genegeerd - component- en S-video-connectoren met hun bijbehorende audio-ingangen.
Toshiba led-tv's worden geconfigureerd met behulp van een eenvoudig te beheren, intuïtief interfacemenu. Hier zou ik willen opmerken dat de vooraf ingestelde beeldinstellingen "Winkel" een zeer helder beeld met een hoog contrast weergeven, en de "Home" -optie heeft zachtere instellingen.
En over nog een handige functie. Dolby Volume-technologie is geïmplementeerd in dit tv-model. Dit is een functie om automatisch hetzelfde volumeniveau te behouden bij het schakelen tussen kanalen of videoweergavebronnen.
Toshiba 46SV685 is een waardige vertegenwoordiger van de prijsklasse van $ 4000. Het is misschien duur, maar de waardigheid van het model is duidelijk en het is het geld waard.

De voordelen van toshiba led-tv's ten opzichte van hun voorgangers
De voordelen van toshiba led-tv's ten opzichte van hun voorgangers
De voordelen van toshiba led-tv's ten opzichte van hun voorgangers
De voordelen van toshiba led-tv's ten opzichte van hun voorgangers De voordelen van toshiba led-tv's ten opzichte van hun voorgangers De voordelen van toshiba led-tv's ten opzichte van hun voorgangersHome | Articles

May 22, 2024 20:02:31 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting