Belangrijkste kenmerken van led-tv

Het belangrijkste en fundamentele verschil tussen een led-tv en een lcd-tv zit alleen in de manier waarop de matrix van achteren wordt verlicht. LCD's gebruiken fluorescentielampen, terwijl LED-tv's LED's gebruiken.
Een led-tv is in staat kleuren nauwkeuriger weer te geven dan een lcd-tv. De realiteit van het beeld neemt toe, het wordt natuurlijker. Weergaveopties voor helderheid en contrast zijn ook verbeterd. Het volstaat om naar het aanbod van apparaten van dit type te kijken, gepresenteerd op de pagina's http://foxmart.ua/led-televizory.html, om een aanzienlijke vermindering van de dikte van het scherm op te merken. Tel daar een 40% verlaging van de energiekosten bij op en de voordelen van LED TV's zijn duidelijk.
Er zijn modellen verkrijgbaar met verschillende soorten schermverlichting: zijkant en achterkant. De eerste wordt gekenmerkt door de plaatsing van LED's in de lengterichting ten opzichte van het scherm, waardoor het toestel ultradun wordt. Bij tv's met achtergrondverlichting zijn de diodes erachter geĆÆnstalleerd, waardoor het licht gelijkmatig valt. Dergelijke apparaten hebben een uitstekend contrast, de zwarte kleur ziet er beter uit, maar het scherm "wordt dik".
Er worden verschillende montagemogelijkheden voor led-tv's gebruikt: schuin, beeld of roterend. De diagonaal van led-tv's is meestal 16-60 inch, dus het zal niet moeilijk zijn om een apparaat te kiezen voor een kamer met elk gebied. De schermcover kan mat of glanzend zijn. Sommige led-tv's hebben een 3D-functie, maar kosten dienovereenkomstig. De beeldkwaliteit hangt ook af van de verversingssnelheid. Als het gelijk is aan 60, kan de foto soms wazig, wazig zijn. Het verdient de voorkeur dat deze parameter groter is dan 100.
Door je aankoop aan te sluiten, merk je direct de beeldkwaliteit. Het is een orde van grootte hoger dan bij lcd-tv's. Geloof me, led-tv's rechtvaardigen de financiƫle investering, naast hoogwaardige beelden hebben ze ook een stijlvol design en zijn ze het waard om elke woonkamer te decoreren.

Belangrijkste kenmerken van led-tv
Belangrijkste kenmerken van led-tv
Belangrijkste kenmerken van led-tv
Belangrijkste kenmerken van led-tv Belangrijkste kenmerken van led-tv Belangrijkste kenmerken van led-tvHome | Articles

June 15, 2024 04:11:20 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting