Kuinka valita pesukone?

Nykyaikaisten kodinkoneiden valikoima on niin laaja, että myymälään tullessa on vaikea ymmärtää, kuinka valita pesukone niin, että se kestää pitkään, on edullinen, joten sitä ei tarvitse korjata kahden välein kuukaudet. Pysty ja edestä, kapea ja leveä, perinteisellä mekaanisella ohjauksella vai elektronisella?
Kaikki pesukoneet on jaettu kahteen luokkaan: vaaka- ja pystysuoraan. Pystysuuntaisten koneiden edut ovat pääsääntöisesti kapeampia, vievät vähemmän tilaa, koneen edessä ei vaadita tilaa pyykin lataamiseen, tällaisten koneiden keskimääräinen kapasiteetti on jopa 5 kg kuivaa tavaraa. Vaakasuuntaisilla laitteilla on suuri kapasiteetti verrattuna pystysuoraan, minkä ansiosta voit aloittaa pesun paljon harvemmin, lisäksi nämä laitteet voidaan rakentaa työtason alle, monet ihmiset asentavat tällaisia koneita keittiöön, jos kylpyhuoneeseen asennetaan akryylikylpyamme.
Sisäänrakennettu kuivausrumpu - toimintaperiaate
Joitakin asiakkaita kiinnostaa kuivaava pesukone. Kuivausperiaate on hyvin yksinkertainen - siellä on ylimääräinen lämmityselementti, joka lämmittää ilmaa. Vaatteiden kuivaamiseen koneissa on kaksi tapaa: ensimmäinen käynnistää ajastimen tietyksi ajaksi, sitten sammuu ja voit noutaa kuivatut vaatteet. Tämä menetelmä on huono, koska pyykki voi olla joko alikuivaa tai ylikuivaa. Aiemmin kaikki mallit, joissa oli mahdollisuus kuivata tavaroita, olivat vaakalatauksella, nyt kapea pesukone kuivaimella tulee vastaan yhä useammin.
Edistyneemmissä pesukoneissa on laite, joka analysoi säiliössä olevien esineiden kosteuspitoisuuden, kun tietty kuivuusaste saavutetaan, prosessi pysähtyy. "Älykäs" pesu. Kuivausrummussa on huonot puolensa, sillä se pystyy kuivaamaan vain puolet märistä vaatteista. Eli jos pesukoneen enimmäiskuorma on 5 kg, sitä voidaan kuivata siinä enintään 2,5 kg kerrallaan, mikä aiheuttaa tiettyjä haittoja, koska pesun jälkeen on vedettävä pois puolet tavaroista ja kuivaa pesty kahdessa vaiheessa.
Onko kuivausrummun olemassaolo hyvä vai huono asia pesukoneelle?
On olemassa stereotypia, jonka mukaan pesukone-kuivausrumpu ei ole yhtä luotettava kuin tavallinen. Onko näin? Totuuden selvittämiseksi asiantuntijat kääntyivät useisiin kodinkonepalveluihin, joissa mestarit selittivät pääasiallisen syyn kuivausrumpujen pesukoneiden rikkoutumiseen. Kuten kävi ilmi, kodinkoneet hajosivat pääasiassa ylikuormituksen vuoksi, koska useimmat omistajat joko unohtivat tai olivat liian laiskoja vetääkseen puolet märistä tavaroista pesun jälkeen. Kuivaustilassa toimivat pesukoneet olivat ylikuormitettuja, minkä vuoksi ne epäonnistuivat. Jos käytät laitetta valmistajien suositusten mukaisesti, tällaisia ongelmia ei esiinny.

Kuinka valita pesukone?
Kuinka valita pesukone?
Kuinka valita pesukone?
Kuinka valita pesukone? Kuinka valita pesukone? Kuinka valita pesukone?Home | Articles

April 12, 2024 18:34:28 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting