Etsimme korkealaatuisia taulutelevisioita

Nykyään taulutelevisiot ovat yhä suositumpia, ja CRT-televisioista on tulossa menneisyyttä. Tällaisissa televisioissa on litteät näytöt, joiden paksuus on pieni, minkä vuoksi niitä kutsutaan litteiksi televisioiksi. Niitä alettiin kehittää teknologioiden ansiosta - nämä ovat LCD ja plasma.
Litteät televisiot eivät ole vain käteviä suunnittelussa, mutta eivät myöskään vaarallisia käyttää, ne eivät räjähdä, koska ne eivät käytä korkeajännitettä, ja vain sellaisella näytöllä saat vääristymättömän ja vakaan kuvan.
Taulutelevisiot eroavat paitsi näytön koosta, ne ovat plasma- ja LCD-televisiot.
LCD-televisiot (mallit, joiden näytön lävistäjä on 7 tuumaa - 37 tuumaa), jos näytön lävistäjä on yli 37 tuumaa, molemmat tekniikat voivat olla mukana, vaikka plasma on harvinaista, mutta televisioissa, joiden näytön lävistäjä on 42 tuumaa, käytetään myös molempia teknologiat , ja lähes 50-50., mitä suurempi lävistäjä, sitä enemmän plasmatelevisiot ovat hallitsevia, vaikka on myös LCD-televisioita, mutta ne ovat paljon pienempiä.
Mitä suurempi näytön tarkkuus, sitä parempi kuvanlaatu.
Mitä ovat LCD-näytöt? Tämä on menetelmä valon modulaatioon nestekidekennoilla, eli kuva sellaisella näytöllä muodostuu monien pikselikennojen taustavalon valon päällekkäisyyden tai läpäisyn vuoksi, ne tulevat osittain tai kokonaan sulkeutuneiksi tai läpinäkyviksi, joten pystyy ohjaamaan lampun valoa luoden samalla tasaisen kuvan, ja näytöllä näkyy laaja valikoima värisävyjä. LCD-tekniikka on turvallista silmille, eikä siinä ole luontaista välkkymistä.
Mutta plasmanäyttö on kaksi lasilevyä, joiden välissä on pikselisoluja, ne lähettävät valoa, koska ne on täytetty inertillä kaasulla, siinä tapahtuu plasmapurkaus, se antaa ultraviolettisäteilyä fosforin hehkun vuoksi, koska solut peitetään sillä. Erilaisen loisteaineen pohjalta muodostuu 3 perusväriä, jotka määräävät kuvan koko värisävyvalikoiman. Koska lasi ei läpäise ultraviolettisäteilyä, plasmatelevisiot ovat turvallisia ihmisten terveydelle.
Litteän television valinta on erittäin tärkeä, koska kuvan laatu riippuu tämän valinnan oikeellisuudesta riippumatta siitä, miltä meistä näyttää, että molemmat tekniikat ovat samat, mutta tulos näytön laadussa voi erota.

Etsimme korkealaatuisia taulutelevisioita
Etsimme korkealaatuisia taulutelevisioita
Etsimme korkealaatuisia taulutelevisioita
Etsimme korkealaatuisia taulutelevisioita Etsimme korkealaatuisia taulutelevisioita Etsimme korkealaatuisia taulutelevisioitaHome | Articles

May 20, 2024 22:27:36 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting