Bosch

Bosch is een van de meest herkenbare merken in Duitsland. Onder dit merk wordt momenteel een groot aantal elektronica en huishoudelijke apparaten verkocht. De grondlegger van dit merk was de Duitser Robert August Bosch. Tijdens de Eerste Wereldoorlog bedroeg het inkomen van het bedrijf 4 miljoen mark. Bosch gebruikte in zijn werk vrij eenvoudige, maar de belangrijkste principes van het leven, waardoor hij zich kon ontwikkelen tot de huidige schaal. Tegenwoordig produceert het bedrijf dergelijke apparatuur, die in de praktijk wordt gebruikt. Alle apparaten die het leven van een mens gemakkelijker kunnen maken, worden nog steeds gemaakt onder het merk Bosch. Elk jaar besteedt het bedrijf ongeveer honderd miljoen euro aan milieubescherming. Het allereerste bedrijf dat begon met het produceren van koelkasten voor huishoudelijk gebruik was Bosch. Deze gebeurtenis vond plaats in 1933. Dit jaar werd het allereerste exemplaar van deze huishoudhulp gepresenteerd op de beurs in Leipzig. In het geval dat een moderne koper deze koelkast zou zien, zou hij deze niet herkennen. Het zag eruit als een "trommel" op pootjes. Het uiterlijk leek meer op een moderne wasmachine. Het gewicht van zo'n koelkast bereikte 80 kg. En het bruikbare volume was 60 liter. Drie dagen lang kon er voedsel in worden bewaard. In die tijd was deze prestatie zeer relevant. Energieverliezen zijn veel minder voor een cilindrische koelkast.
Wat betreft het befaamde No Frost-systeem, ook hier liep Bosch voorop. Hij was het die het voor het eerst toepaste. Door het gebruik vormt zich noch in de vriezer, noch op de producten ijs en rijp. De temperatuur is constant. Het interieur van koelkasten is tot in het kleinste detail doordacht. Daarom heeft de functionaliteit van de koelkast de hoogste prestaties. Producten kunnen langer bewaard worden door het gebruik van vershoudzones. Niet alleen het oorspronkelijke uiterlijk blijft daar behouden, maar ook alle smaakkwaliteiten en nuttige eigenschappen.
Alle planken in koelkasten zijn gemaakt van gehard glas. Indien nodig kunt u zelfstandig het gewenste volume creƫren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de plank opnieuw in te delen naar de gewenste laag. Een grote pot of pot zet je gemakkelijk in de koelkast. De meeste koelkasten van Bosch hebben de laagste energieklasse.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

July 15, 2024 10:54:34 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting