Twee-compressorkoelkasten om een goede huisvrouw te helpen

Het belangrijkste voordeel van koelkasten met twee compressoren is hun verhoogde efficiëntie in vergelijking met modellen met één compressor. Koelkasten met twee compressoren en koelkasten met één compressor van dezelfde grootte verschillen aanzienlijk in de hoeveelheid verbruikte elektriciteit. Apparaten met twee compressoren gebruiken het veel minder. Als u het verschil in elektriciteitsverbruik over de hele levensduur van de koelkast berekent, zal het bedrag zeer aanzienlijk zijn. Bijzonder relevant zijn koelkasten met twee compressoren voor Europese landen, omdat hun elektriciteitskosten vrij hoog zijn. Blijkbaar is dit de reden waarom modellen met twee compressoren van koelkasten het vaakst in Europa worden geproduceerd.
Apparaten met twee compressoren hebben een onafhankelijke temperatuurregeling in elke kamer. Als de temperatuur in een van de kamers stijgt, begint er een zuinige, energiezuinige compressor in te werken, die onmiddellijk uitschakelt nadat de optimale temperatuur in de kamer is bereikt. Dit regelsysteem zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen in koelkasten met twee compressoren. Een apparaat met één compressor heeft, in tegenstelling tot een apparaat met twee compressoren, geen afzonderlijke temperatuurregeling. De enige krachtige energie-intensieve compressor in een vergelijkbare situatie zorgt voor extra en onnodige koeling in de vriezer, waardoor overtollige energie wordt verbruikt.
De koelkast met twee compressoren heeft een volwaardige supervriesmodus in de vriezer en de mogelijkheid om een van de kamers tijdelijk uit te schakelen, wat ook energie bespaart. Bovendien zijn twee kleine compressoren veel stiller dan één grote compressor, waardoor koelkasten met twee compressoren veel minder geluid maken tijdens het gebruik.
Koelkasten met één compressor hebben niet de bovengenoemde voordelen van koelkasten met twee compressoren, maar compenseren dit met lagere kosten. Ook hebben nieuwe modellen apparaten met één compressor een speciale magneetklep die de koelmiddelstromen regelt die in de unit circuleren. Hierdoor kunnen de kamers afzonderlijk worden gekoeld, wat ook energie bespaart.

Twee-compressorkoelkasten om een goede huisvrouw te helpen
Twee-compressorkoelkasten om een goede huisvrouw te helpen
Twee-compressorkoelkasten om een goede huisvrouw te helpen
Twee-compressorkoelkasten om een goede huisvrouw te helpen Twee-compressorkoelkasten om een goede huisvrouw te helpen Twee-compressorkoelkasten om een goede huisvrouw te helpenHome | Articles

July 23, 2024 08:05:20 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting