Ariston

Het Ariston-handelsmerk is ontstaan in de jaren zestig. Als je deze naam uit het Grieks vertaalt, betekent het 'de beste'. De producten van dit bedrijf verschenen in de jaren 90 op de Russische markt. In 1995 verscheen het eerste kantoor van dit bedrijf in Rusland. Geleidelijk groeide de verkoop van merken als Indesit en Ariston. Dit merk genoot een toenemende populariteit bij de Russische consument. Maar nadat de crisis in 1998 in Rusland uitbrak, daalde het volume van alle verkochte producten licht. In 2000 besloot het bedrijf zijn positie op de Russische markt te versterken. Hiervoor werd de Stinol-fabriek aangekocht. Nadat de reorganisatie in alle richtingen was doorgevoerd, kon de fabriek 1.300.000 koelkasten per jaar produceren. Als gevolg hiervan werden de daaropvolgende verkopen verdrievoudigd. Tegenwoordig vertegenwoordigt het bedrijf producten voor een bedrag van 35% van alle beschikbare producten op deze markt. De allereerste vernieuwde combikoelkast was een verbeterde koelkast. Vandaag is het de bedoeling om tot 1,5 miljoen eenheden per jaar te produceren.
Het geheim van een dergelijk succes kan worden beschouwd als het feit dat alle producten die het bedrijf produceerde in de eerste plaats gericht waren op de behoeften van de consument. De bijbehorende taak bij het maken van goederen was hun maximale gemak en comfortabel gebruik. Tijdens het maken van nieuwe modellen heeft het bedrijf altijd het maximale bedrag geĆÆnvesteerd en de meest gekwalificeerde specialisten uit verschillende vakgebieden betrokken bij de creatie ervan. Bompato-ontwerp, dat momenteel wordt beschouwd als de standaard voor huishoudelijke apparaten. Voor het eerst voorgesteld door een architect uit Japan.
Een van de innovaties die het bedrijf heeft toegepast in koelkasten is het Dialogic-systeem. Dit systeem regelt het opslagproces van producten. Dergelijke koelkasten zullen de meest gewetensvolle consument gemakkelijk tevreden stellen. Tegenwoordig produceert het bedrijf drie lijnen koelkasten. Ze kunnen Ecotech, Style of Class zijn. Uniek design voert de boventoon in Class koelkasten. Ze zijn multifunctioneel en passen de meest bijzondere oplossingen toe. Er is ook een interactief scherm. Alleen milieuvriendelijke technologieƫn zijn betrokken bij de totstandkoming van de Ecotech-lijn. Deze koelkast voldoet aan alle eisen die aan de moderne techniek worden gesteld. De Style-lijn is niet alleen zuinig, maar ook betrouwbaar.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

May 22, 2024 23:26:07 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting