AEG

AEG bestaat al meer dan honderd jaar. In 1889 presenteerde het bedrijf zijn huishoudelijke apparaten aan iedereen op de tentoonstelling. Dit waren ketels, strijkijzers, haarkrulspelden en enkele andere accessoires. Al in 1986 stonden er 80 artikelen in de catalogus van dit bedrijf. Tussen alle variëteiten waren eierkokers, koffiezetapparaten en elektrische fornuizen te vinden. Het ontwerp en de technologie van de producten waren toen al verbluffend. Alle modellen zijn ontworpen door Peter Behrens. Sinds 1907 is deze architect verantwoordelijk geworden voor werkelijk alle huishoudelijke apparaten. Degenen die betrokken waren bij het ontwerp van koelkasten kenden alle behoeften en gewoonten van een gewoon persoon. De koelkast en al zijn bedieningsfuncties voldeden precies aan alle indicatoren van een comfortabel leven. Het ontwerp van de koelkast is ontstaan in de negentiende eeuw. Maar zodra de eerste driefasige motor werd gemaakt, werd de koelkast meteen uitgevonden. In 1911 slaagde het bedrijf erin een soortgelijk idee te realiseren. De prijs van zo'n koelkast kwam overeen met de prijs van een huis uit een agrarisch gebied.
Sinds 1950 besloot het bedrijf zich alleen bezig te houden met het maken van koelkasten en diepvriezers voor de consument. De meest interessante ideeën werden direct geïmplementeerd in AEG-koelkastmodellen. De eerste ingebouwde koelkast kwam uit in 1953. Een koelkast met ingebouwde vriezer zag een consument in 1963. In 1984 installeerde het bedrijf een verborgen verdamper op zijn koelkasten. Zo werd het energieverbruik met 20% verminderd.
In 2000 lanceerde AEG een geheel nieuwe en verbeterde serie koelkasten. Het bedrijf is constant een trendsetter op het gebied van koelapparatuur. Het principe van transparantie is ontwikkeld door AEG. Het bestond erin dat de planken transparant waren en gemakkelijk konden worden verplaatst. De deuren konden nu opnieuw opgehangen worden. Voor flessen heeft het bedrijf een speciale houder gemaakt. En voor kleine producten was het mogelijk om een groot aantal dozen aan te passen, die bovendien transparant zijn voor meer gemak.
Moderne koelkasten zijn ook uitgerust met een functie waarmee u snel een groot aantal salades en drankjes kunt koelen. Express bevriezing is voorzien. Sinds 1994 is dit bedrijf onderdeel geworden van het Electrolux-concern. Niet alleen koelkasten, maar ook alle apparaten van AEG worden beschouwd als prestigieus, duurzaam en betrouwbaar.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

July 16, 2024 11:27:46 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting