iPhone 2g-modeloverzicht met specificaties

iPhone-communicators zijn tegenwoordig behoorlijk populair.Een van de nieuwigheden is het iPhone 2G-model. De nieuwe versie van dit model bevat GPS-navigatie, ondersteuning voor 3D-netwerken. Wat de verkoop in Rusland betreft, de volumes zijn ongeveer 3 miljoen.
Meer specifiek over het iPhone 2G-model. Deze communicator heeft een geheugen van 4 GB, er zijn ook versies met een geheugen van 16 GB. Het beeldscherm is vrij groot en meet 3,5 inch met een resolutie van 320 bij 480 pixels. De interfaces zijn vrij standaard - Bluetooth, Wi-Fi, USB. De camera is vrij zwak en is 2 megapixels. Het gewicht van deze telefoon is 135 gram. De pakketbundel van deze telefoon is vrij standaard.
Het uiterlijk van de iPhone 2G is behoorlijk stijlvol en aantrekkelijk. Het model maakt gebruik van een behoorlijk aantal gadgets, wat bij gebruik een extra aangenaam effect geeft. De prestaties van deze communicator zijn gemaakt volgens de laatste innovatieve standaarden.
Beheer wordt uitgevoerd door vingers. aangezien de stylus in dit model niet wordt gebruikt en helemaal niet werkt. Het scherm is vrij groot en bedekt met beschermend glas, wat onaangename krassen voorkomt. Aan de linkerkant bevindt zich de enige knop die werkt om het volume te verlagen of te verhogen.
Iphone wordt beschouwd als een zeer prestigieus en duur cadeau, maar als je je vriendin wilt verrassen en een origineel verjaardagscadeau wilt geven, dan moet je zeker op Pandora-sieraden letten.
Het besturingssysteem op de communicator maakt gebruik van Mac OS X, dat wordt gebruikt in de nieuwste ontwikkelingen van Apple.
De standaard apps op de iPhone 2G zijn:
Werk op internet met mailbronnen van Yahoo, Gmail, .mac en AOL, u kunt ook elke andere mailbox instellen. De Safari-browser op de iPhone is zeker niet uitwisselbaar. Heel multifunctioneel en handig voor elke gebruiker.
De audiospeler is ook best handig en praktisch. Afspelen van elk fragment, een verscheidenheid aan effecten, zowel geluid als video, vele formaten.
SMS is vrij eenvoudig en, zou je kunnen zeggen, primitief gemaakt. De ontwikkelaars hebben besloten om geen innovaties aan deze applicatie te geven.
Het fotoalbum pronkt met zijn functies voor het bekijken van afbeeldingen die met de camera zijn gemaakt, handige diavoorstellingen.
Maar de camera is niet krachtig, maar heeft wel een flitser, autofocus en wit- en zwartbalans. Foto's zijn rijk, helder en van hoge kwaliteit.
Het resultaat is een pakkende en multifunctionele communicator van APPLE.

iPhone 2g-modeloverzicht met specificaties
iPhone 2g-modeloverzicht met specificaties
iPhone 2g-modeloverzicht met specificaties
iPhone 2g-modeloverzicht met specificaties iPhone 2g-modeloverzicht met specificaties iPhone 2g-modeloverzicht met specificatiesHome | Articles

April 17, 2024 05:28:01 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting