Wanneer een lcd-tv kiezen

Wanneer het mooie moment aanbreekt om een bewuste beslissing te nemen om je oude tv te vervangen, rijst meteen de vraag: hoe moet de nieuwe eruit zien? Is het de moeite waard om een beproefd LCD-scherm te kiezen, of is het beter om een opgestapeld plasma te kopen? het wordt nuttig om de voor- en nadelen van elke optie objectief te begrijpen om de beste keuze te maken voor een lcd-tv of een andere.
Hoe het scherm op een CRT functioneert is bekend. Elektronen die door de straalbuis gaan, schakelen fotonen uit. Elke gemarkeerde stip op het scherm krijgt zijn eigen kleur door de vermenging van rode, blauwe en groene tinten. De gezamenlijke activiteit van alle punten creƫert een betekenisvol beeld op het scherm. De flikkerfrequentie van het scherm moet standaard zijn - frames per seconde. Een CRT TV heeft de volgende belangrijkste nadelen:
- algehele inrichting;
- Schadelijk voor de gezondheid door elektromagnetische straling;
- Het schermbeeld kan flikkeren.
De keuze voor een lcd-tv kan door dergelijke informatie worden overschaduwd. Bovendien is een lcd-tv mogelijk niet zo helder of contrastrijk als een plasma-tv. Hebben kleinere kijkhoeken.
Wat is er aangenamer om een avond door te brengen in het gezelschap van je zielsverwant, films te kijken op een grote lcd-tv en zittend op een zachte en comfortabele Italiaanse bank. Een betrouwbare leverancier van Italiaanse meubels in Elite-stijl helpt u bij het kiezen en kopen van een goede bank voor de slaapkamer.
Het plasmascherm heeft geen beeldflikkering en straling, wat veiliger is voor het menselijk lichaam. Maar de lcd-tv verbruikt veel minder elektriciteit. De tv-keuze kan worden gebaseerd op de kosten van het apparaat. In dit geval moet u onmiddellijk uw voorkeuren aangeven met betrekking tot de grootte van de schermdiagonaal. Als het doel van de aankoop een grote brede tv is, is het voordeliger om een plasma aan te schaffen, en met een kleine diagonaal een lcd-tv.
Een belangrijk nadeel van een plasmascherm is het inbranden, waardoor het plasma een korter aantal jaren meegaat in vergelijking met een lcd-tv. Laatstgenoemde heeft een veel lagere bedrijfstemperatuur van het toestel en schrikt niet terug voor het uitlichten van pixels.
Het is buitengewoon moeilijk om definitief een voorkeur te geven aan een bepaalde technologie en een specifieke tv-keuze te maken. Het is de moeite waard om de algemene neerwaartse trend in prijzen te onthouden, evenals de noodzaak om het volledige aanbod van apparaten te onderzoeken.

Wanneer een lcd-tv kiezen
Wanneer een lcd-tv kiezen
Wanneer een lcd-tv kiezen
Wanneer een lcd-tv kiezen Wanneer een lcd-tv kiezen Wanneer een lcd-tv kiezenHome | Articles

June 13, 2024 16:51:47 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting