Bosch

Bosch on yksi tunnetuimmista merkeistä Saksassa. Tällä tuotemerkillä myydään tällä hetkellä valtava määrä elektroniikkaa ja kodinkoneita. Tämän merkin perustaja oli saksalainen Robert August Bosch. Ensimmäisen maailmansodan aikana yrityksen tulot olivat 4 miljoonaa markkaa. Bosch käytti työssään melko yksinkertaisia, mutta tärkeimpiä elämän periaatteita, joiden ansiosta hän pystyi kehittymään nykyiseen mittakaavaan. Nykyään yritys valmistaa sellaisia laitteita, joita käytetään käytännössä. Kaikkia laitteita, jotka voivat helpottaa ihmisen elämää, luodaan edelleen Bosch-brändin alla. Yritys käyttää vuosittain noin sata miljoonaa euroa ympäristönsuojeluun. Ensimmäinen yritys, joka alkoi valmistaa jääkaappeja kotikäyttöön, oli Bosch. Tämä tapahtuma tapahtui vuonna 1933. Tämän kotiapulaisen ensimmäinen kopio esiteltiin tänä vuonna Leipzigin messuilla. Jos moderni ostaja näki tämän jääkaapin, hän ei tunnistaisi sitä. Se näytti "rummulta" jaloissa. Sen ulkonäkö oli enemmän kuin moderni pesukone. Tällaisen jääkaapin paino oli 80 kg. Ja sen hyödyllinen tilavuus oli 60 litraa. Kolme päivää ruokaa voitiin säilyttää siinä. Tuolloin tämä saavutus oli erittäin tärkeä. Sylinterimäisen jääkaapin energiahäviöt ovat paljon pienemmät.
Mitä tulee kuuluisaan No Frost -järjestelmään, Bosch oli tässäkin johtoasemassa. Hän sovelsi sitä ensimmäisenä. Sen käytön seurauksena jäätä ja huurretta ei muodostu pakastimeen eikä tuotteisiin. Lämpötila on vakio. Jääkaappien sisustus on harkittu pienintä yksityiskohtaa myöten. Siksi jääkaapin toiminnallisuus on paras suorituskyky. Tuoreusvyöhykkeiden käytön ansiosta tuotteet säilyvät pidempään. Siellä ei säilytetä vain alkuperäinen ulkonäkö, vaan myös kaikki makuominaisuudet ja hyödylliset ominaisuudet.
Kaikki jääkaapin hyllyt ovat karkaistua lasia. Tarvittaessa voit luoda itsenäisesti vaaditun tilavuuden. Tätä varten sinun on vain järjestettävä hylly haluamallesi tasolle. Voit helposti laittaa ison kattilan tai purkin jääkaappiin. Suurin osa Boschin valmistamista jääkaapeista on alhaisimman energialuokan.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

May 26, 2024 21:30:39 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting