Milloin valita LCD-TV

Kun tulee valoisa hetki tehdä tietoinen päätös vanhan television vaihtamisesta, herää heti kysymys, millainen uuden pitäisi olla? Kannattaako valita aika testattu LCD-näyttö vai kannattaako ostaa kasattu plasma? on hyödyllistä ymmärtää objektiivisesti kunkin vaihtoehdon edut ja haitat, jotta voidaan tehdä paras valinta LCD-televisiolle tai mille tahansa muulle.
CRT-näytön toiminta tunnetaan. Sädeputken läpi kulkevat elektronit tyrmäävät fotonit. Jokainen korostettu piste näytöllä saa oman värinsä punaisen, sinisen ja vihreän sävyjen sekoittumisen vuoksi. Kaikkien pisteiden yhteinen toiminta luo merkityksellisen kuvan ruudulle. Näytön välkyntätaajuuden tulee olla vakio - kuvaa sekunnissa. CRT-televisiolla on seuraavat päähaitat:
- yleinen laite;
- Terveydelle haitallinen sähkömagneettinen säteily;
- Näytön kuva saattaa välkkyä.
LCD-television valinta voi jäädä tällaisen tiedon varjoon. Lisäksi LCD-televisio ei välttämättä ole yhtä kirkas tai kontrastinen kuin plasmatelevisio. On pienemmät katselukulmat.
Mikä voisikaan olla mukavampaa viettää ilta sielunkumppanisi seurassa, katsella elokuvia suuresta LCD-televisiosta ja istua pehmeällä ja mukavalla italialaisella sohvalla. Luotettava italialaisten Elite-tyylisten huonekalujen toimittaja auttaa sinua valitsemaan ja ostamaan hyvän sohvan makuuhuoneeseen.
Plasmanäytössä ei ole kuvan välkkymistä ja säteilyä, mikä on turvallisempaa ihmiskeholle. Mutta LCD-televisio kuluttaa paljon vähemmän sähköä. Television valinta voi perustua laitteen hintaan. Tässä tapauksessa sinun tulee välittömästi hahmotella valintasi näytön lävistäjän koosta. Jos oston tarkoitus on suuri laaja televisio, on kannattavampaa ostaa plasma ja pienellä lävistäjällä LCD-televisio.
Plasmanäytön merkittävä haittapuoli on sen sisäänpalaminen, jonka seurauksena plasma kestää lyhyemmän määrän vuosia verrattuna LCD-televisioon. Jälkimmäisessä on paljon alhaisempi laitteen käyttölämpötila, eivätkä he pelkää korostamasta pikseleitä.
On erittäin vaikeaa ehdottomasti tehdä etusija tietyn tekniikan hyväksi ja tehdä tietty valinta televisiosta. Kannattaa muistaa yleinen hintojen laskutrendi sekä tarve tutkia koko laitetarjontaa.

Milloin valita LCD-TV
Milloin valita LCD-TV
Milloin valita LCD-TV
Milloin valita LCD-TV Milloin valita LCD-TV Milloin valita LCD-TVHome | Articles

May 24, 2024 04:30:47 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting