Ariston

Ariston-varemærket blev skabt i tresserne. Hvis du oversætter dette navn fra græsk, betyder det "det bedste". Produkterne fra dette firma dukkede op på det russiske marked i 90'erne. I 1995 dukkede dette firmas første kontor op i Rusland. Gradvist voksede salget af sådanne mærker som Indesit og Ariston. Dette mærke nød stigende popularitet blandt den russiske forbruger. Men efter krisen opstod i Rusland i 1998, faldt mængden af alle solgte produkter en smule. I 2000 besluttede virksomheden at styrke sin position på det russiske marked. Til dette blev anlægget Stinol erhvervet. Efter omorganiseringen var gennemført i alle retninger, kunne værket producere 1.300.000 køleskabe om året. Som følge heraf blev det efterfølgende salg tredoblet. I dag repræsenterer virksomheden produkter i mængden af 35% af alle tilgængelige på dette marked. Det allerførste opdaterede kombi-køleskab var et forbedret køleskab. I dag er det planlagt at producere op til 1,5 millioner enheder om året.
Hemmeligheden bag en sådan succes kan betragtes som det faktum, at alle de produkter, som virksomheden producerede, først og fremmest var fokuseret på forbrugernes behov. Den ledsagende opgave i skabelsen af varer var deres maksimale bekvemmelighed og behagelig brug. Under skabelsen af nye modeller har virksomheden altid investeret det maksimale beløb og involveret i deres skabelse de mest kvalificerede specialister fra forskellige områder. Bompato design, som i øjeblikket betragtes som standarden for husholdningsapparater. Først foreslået af en arkitekt fra Japan.
Blandt de innovationer, som virksomheden har anvendt i køleskabe, er Dialogic-systemet. Dette system styrer lagringsprocessen af produkter. Sådanne køleskabe vil let tilfredsstille den mest omhyggelige forbruger. I dag producerer virksomheden tre linjer af køleskabe. De kan være Ecotech, Style eller Class. Unikt design er fremherskende i Class-køleskabe. De er multifunktionelle og anvender de mest ekstraordinære løsninger. Der er også et interaktivt display. Kun miljøvenlige teknologier er involveret i skabelsen af Ecotech-linjen. Dette køleskab opfylder alle de krav, der gælder for moderne teknologi. Style-linjen er ikke kun økonomisk, men også pålidelig.

Ariston
Ariston
Ariston
Ariston Ariston AristonHome | Articles

April 17, 2024 05:18:40 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting